Adesso mi dite perché non introducete un termine simile al femminicidio, qualcosa come autocidio e non punite così rigorosamente gli idioti come Banožić e questo (questo non è un ergastolo, quindi è una punizione sufficiente di per sé, ma se fosse , sarebbe una pena di 5-7 anni e verrebbe assolto ai 2/3 del tempo scontato per buona condotta)? Il piccolo è rimasto senza madre, né per colpa né per colpa, perché il deficiente è andato a testare il nuovo Akrapovic.

https://dalmatinskiportal.hr/vijesti/detalji-tragedije-u-kastelima-hondom-cbr-prosao-kroz-crveno-i-prevrnuo-tonu-i-pol-tezak-audi-a4-oba-vozila-su-se-zapalila–a-vozaci-poginuli/198780

di Zvrkan

14 Comments

  1. brajosatara on

    Stari moj koliko je on morao ic km/h da prevrne s motorom od 200-250 kila auto od tonu i pol ???

  2. strrax-ish on

    Zasto se uopce rade vozila koja idu tako brzo mi nikad nije bilo jasno. Nije svako šumaher da može odma na vozilo od 180+

  3. paskatulas on

    > Vozač motora imao je važeću vozačku dozvolu premda je više puta kažnjavan zbog prometnih prekršaja

    Ovo je tragedija od naših institucija. Pa jebate, koliko puta mora bit kažnjavan da mu se vozačka oduzme?

    I svakako, triba u Zakon dodat trajno oduzimanje vozačke, bez mogućnosti dobivanja nove nakon određenog perioda.

  4. > ovaj nije priživija pa je to samo po sebi dovoljna kazna

    pa nije dovoljna, treba kazna udirati i na njegovu imovinu

  5. Decent_Progress_1556 on

    U svijetu bez adekvatnih zakona kao što je trajno ukidanje vozačke dozvole za ponavljane prijestupe na mjestima gdje se može doći do ovakvih situacija, i gdje se isti zakoni ne prakticiraju, smrt je neizbježan ishod, no nažalost kao i u ovoj situaciji sa sobom povede nekoga, tko ju nije zaslužio. Vidjeli smo ovakav primjer već na stotinu puta, no i dalje nikakve promjene niti posljedice. Prijedlog bi bio da država odmah danas promijeni zakon, u korist civilima, da za obijesnu vožnju i vožnju u alkoholiziranom stanju, prvi puta dobiješ kaznu od 1000€, drugi puta trajno oduzimanje vozačke dozvole, treći puta kazna zatvora 7-15 godina. Naravno ako si već nekoga lupio sa tatinim Mercedes AMG, da ideš odmah u zatvor, plus kazna državi i odšteta unesrećenom. 

  6. Naše pravosuđe je korumpirano i nesređeno iz temelja od kada imamo državu. Bez tog temelja ne može funkcionirati nijedna grana u državi.

  7. Stryker-6 on

    Vjeruj mi, imaš previše takvih. U ovom slučaju radi se o motoru, stoga ako se nešto dogodi, motociklist bude najviše nastradao. Ali imaš ljude koji se tako voze sa autima, a oni su sto puta gori. U Zapadnim zemljama bi to bilo rijetkost, samo bi pacijenti tako se vozili (iako, bi to bila jako velika rijetkost), ali kod nas se to dopušta, pa čak i “cijeni” zato jer si ti faca, jer si ti ve pokazao tko si, iako si manji od makovog zrna dok doma dojdeš ili ti se nešto dogodi sa BMW-om, Audijem ili Mercedesom. Ali ako sam išta naučio, ništa se nebu poduzelo. Samo se bude o tome pričalo, i nakon 2 dana budemo zaboravili. Ali nikakve mjere se nebudu poduzele.

  8. Hopeful_Reindeer_669 on

    Pretpostavljam da su doticnog idiota skupljali lopatom. Meni se cini da je brzina bila minimalno 190+.

  9. Ulovljen je 3 puta u voznji u pijanom stanju, pocinio vise od 10 prometnih prekrsaja, i dalje ima vozacku…e pa poserem se sucima u usta koji ga nisu strpali 10 godina u zatvor kad je treci put ulovljen pijan. Svim sucima za prometne prekršaje treba hitno place staviti na minimalac, tako i tako kurca ne rade. Nek daju otkaz ako im se ne sviđa posao, jebo te led. Ima ljudi koji će savjesnije obavljati taj posao, a ne klošari koji ne osuđuju nikoga za ništa.

    Sramota, ti suci su izravno krivi što je poginula majka i ne daj bože, dijete koje je u kritičnom stanju.

Leave A Reply