La magia sullo schermo dei mass media priva i giovani del loro miglior tempo libero | ERR | Cosa pensano gli utenti di /r/esti a riguardo?

https://novaator.err.ee/1609292664/uhismeedia-ekraanilumm-votab-noortelt-nende-parima-vaba-aja

di qUxUp

6 Comments

  1. Shienvien on

    Kui palju sellest ajast tegeletakse ühistranspordis loksumisega, bussi ootamisega jne? Eraldiseisvana ei ütle see 90 minutit eriti palju (ca nii kaua oli mu kodubussi *üks ots* linnast tänava otsa juurde).

  2. KP6fanclub on

    Ma vist olen liiga vana TikToki jaoks, natuke aega sirvisin neid videosid. Siis tuli insta reelsid ja peaaegu aitasid ära võõrutada nendest. Nüüd neid videosid suvalises järjekorras ei vaata nii palju enam.

    Pigem vaatan Youtubes videocaste, dokumentaale, jutusaateid või kuulan spotifyst. Järjest rohkem minu valitud/koostatud algoritmi järgi, mitte selle järgi, mis mingi AI mulle koostab.

    Muuseas värske asi – tuleb välja, et Insta üritab poliitilist sisu piirata (Ilmselt USA valimiste kontekst)
    [https://www.instagram.com/p/C43dPxzuSuz/?img_index=1](https://www.instagram.com/p/C43dPxzuSuz/?img_index=1)

    Ühelt poolt hea mõte, aga nähes kui kehvasti uus messengeri sõnumite automaatne kustutus töötab, mul sellesse automatiseeritud puhastusse eriti usku pole.

    Lõpetuseks – lugege rohkem raamatuid, aju sulab üles nende ekraanide taga.

  3. Sepamees on

    Ära tüütab see porisemine, juba ammu! Äkki see ongi nende inimeste jaoks kvaliteetaeg, mida veedetakse. Ja kui kontakt osutubki mürgiseks, siis noorus on eksimiste ja parandamiste aeg.

  4. No_Platypus9739 on

    TikToki ei kasuta ma üldse. No ma ei tea, lihtsalt ei paku sealne sisu mulle mitte vähimatki huvi. Ma tegelikult ei ole nii vana, et see ei peaks mulle huvi pakkuma. Minu sõpradest, kes on samuti 20ndate teises pooles, enamik siiski kasutavad seda rakendust ja mõni neist samuti lausa sõltuvuslikult.

    YouTubest leian end vahel, aga mitte isegi iganädalaselt. Pisut vanakooli inimesena ei kasuta ma muusikarakendusi nagu Spotify jms, ning aeg-ajalt satun seal mingisugusele nostalgialainele ning kuulan 10-15 aasta tagust muusikat.

    Aga Reddit… jah, see on minu uus sõltuvus. Mis teha, mul lihtsalt on iga asja kohta oma arvamus ning ma tunnen vajadust seda kaasmaalastega jagada. Delfi kommentaarium pole ka nagu minu tass teed. Nii et tunnen teile kaasa, kallid kaasteelised, te ei pääse minust veel niipea!

  5. Particular-Oil4758 on

    Oota kuni VR lapsekingadest välja saab, siis alles õudus algab.

  6. redditfreddit090 on

    eelkõige muutunud on viis kuidas midagi vaadatakse , alla sekundi mingit sisu ja nii tunde järjest .

Leave A Reply