Sospetta sparatoria all’ambasciata: arrestato 14enne

https://omni.se/misstankt-skottlossning-i-centrala-stockholm/a/wgPGAL

di pitepaltarn

3 Comments

  1. pitepaltarn on

    > En polispatrull som bevakade Israels ambassad hörde smällar och kunde några minuter senare gripa 14-åringen, enligt uppgifterna.

    > Ett skarpt vapen ska också ha hittats.

    > Enligt Aftonbladet har polisen genomfört flera husrannsakningar runt om i Stockholm under morgonen, i samband med utredning. Flera personer har frihetsberövats.

    Bra jobbat av polisen!

  2. Känns som att Omnis artiklar ibland har lite konstiga ordval. Som i denna, att välja ordet smällar istället för skott, smällar får mig mer att tänka på att någon smällt smällare (typ tigerking eller vad det nu heter) fast det var någon med ett vapen som möjligen hade skjutits med.

  3. GripAficionado on

    > En polispatrull som bevakade Israels ambassad hörde smällar och kunde några minuter senare gripa 14-åringen, enligt uppgifterna. Polisen vill dock inte säga om ambassaden på något vis är mål för det misstänkta brottet.

    Ännu en person under 15 år, någon som har statistik hur många gärnningsmän i år som varit under 15 år, känns som att det är det enda man läser om nuförtiden. Förslaget för att skärpa reglerna för unga lagöverträdare ska inte presenteras förrän Januari 2025, så lär hinna bli en hel del skjutningar till innan dess, och sedan lär de väl inte träda ikraft förrän om ett år.

Leave A Reply