Dopo l’appello dell’SD a cercare merda – Teodorescu è stato “sopraffatto dall’odio”

https://omni.se/a/bm50Gg

di Ankdammen2

12 Comments

  1. Det här kommer vi se många år framåt.  Impopulära politiker kommer att skylla all kritik de får på att den styrs ovanifrån, på så sätt behöver de inte ta ansvar för sina uttalanden.  I det här fallet så uttalande hon sig om att hon är principiellt för att alla ska få invandra till Sverige (har inte tillgång till DN nu så inte direkt citat). 

    Som  är extremt impopulärt bland nästan alla Tidö-väljare, inte minst den grupp som röstade på KD i förra EU-valet och de vill locka igen som är utanför bibelbältet. Det är inte konstigt att då få sånna reaktioner.  

  2. ClassNext on

    jag kanske är ensam här men har noll sympati för rika och mäktiga människor som får elaka meddelanden på internet.

  3. cucumberaddicted on

    Haha, varför är det här en sån sensation? Precis som inte alla politiker har anställda som gräver i politiska motståndares förflutna för att hitta grodor?

    Det gör ju journalister också som är färgade av diverse politiska övertygelser. Whats the difference?

  4. KorvMedBros on

    Och nu får enskilda komiker hat och hot, Demirok hotar med att skicka Säpo på dem a la Putin, och Magdalena vill ha ett europeiskt åsiktsregister. Allt detta över memes. Vilka är det som är ett hot mot demokratin egentligen?

  5. NotMyRealNameObv on

    Jag kanske är ensam här, men jag har svårt att känna sympati för någon som väljer att fortsätta företräda ett parti som accepterar detta beteende från ett parti som är en del av ens regeringsunderlag.

  6. Helgon_Bellan on

    Man hör ibland om *det goda hatet* från en del begåvade individer på sweddit. Intressant när man nu vänder på det – Alice uppskattades ganska mycket av sverigedemokrater när hon var krönikör i GP, men den tiden verkar nu förbi.

  7. finne-med-niiven on

    Och annie lööf, som nästan blev mördad pga hatet. Ändå har jimmie inga problem att stå i media och komma med motangrepp och deflektera. Riktigt psykopatbeteende.

  8. Ravekommissionen on

    > Klockan 11.05, bara timmar efter vad SD beskrivit som en humoristisk övning i korridorerna på kommunikationsavdelningen, skrev partiledare Åkesson ett inlägg på X som han riktade mot mig. Jag beskrevs bland annat som en ynklig ”finborgare” som överlät grovjobbet till ”pöbeln”.

    Det är så uppenbart för alla vad SD tycker att ”jobbet” är: rasismen.

  9. Ravekommissionen on

    Vänta, rasism hur? Alice är väl megavit? Hon har ett namn som låter udda men det har jag bara alltid trott är nåt fancy.

    Varför slutar man aldrig överraskas av hur autistisk vitmaktrörelsen kan vara i ämnet rasism…

  10. Det är ju precis den här situationen Alice Teodorescu Måwe har jobbat för. Vi är inte överraskade att SD.s trollfabrik klankar ner på henne med lite rasistiskt näthat det har många dessförinnan fått stå ut med medans hon själv försökt göra SD och dess rasism rumsren och vilket hon själv borde vara medveten om. Hennes problem är ju att hon själv inte kan göra något åt SD.s rasism och näthat för då blir hon ju kickad från sitt parti men frågan är väl om hon verkligen vill stoppa SD.s trollarmè så länge de inte attackerar henne?

Leave A Reply