Il supporto per SD non è influenzato affatto dalla recensione di Kalla fakta

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/pPAgXj/eu-valet-oforandrat-stod-for-sd-efter-kalla-fakta

di pitepaltarn

8 Comments

  1. pitepaltarn on

    > M ökar och S backar i den senaste väljarbarometern från Aftonbladet/Demoskop.
    >
    > För SD är stödet oförändrat trots avslöjandet om användning av anonyma konton.
    >
    > – Det har inte gett någon som helst tydlig effekt på väljarstödet, säger Johan Martinsson, opinionschef på Demoskop.

    > Något av det viktigaste att notera i väljarbarometern enligt Johan Martinsson är att SD inte påverkats något sedan förra mätningen. De ligger kvar på 19,9 procent.
    >
    > – Det är lite överraskande. Trots att vi här fångar in hela perioden från Kalla faktas publicering och de efterföljande diskussionerna verkligen tog fart. Men nej, det finns inga tecken på att det har påverkat väljarnas sympatier inför EU-valet.
    >
    > Han förklarar att de även analyserat kortare perioder under mättiden, i femdagarsintervaller, för att se om det har funnits mer kortsiktiga rörelser. Svaret är att även på kortare tidsperioder händer inte mycket.

    (Ser att AB nu har redigerat sin rubrik en aning, efter att jag postade.)

  2. Alarmed-Constant9154 on

    Inte helt överraskande egentligen. Det är ju egentligen ingenting som speciellt många inte visste om sedan innan, och jag tror att majoriteten av SDs väljarbas antingen rationaliserar beteendet eller rakt av inte ser några som helst problem med denna typ av propaganda. Sweddits reaktion på avslöjandet säger sitt i mina ögon.

    Även om jag hade velat tro att den uppsjö av människor som blint går i försvar av SD över detta är en del av trollfabriken är nog sanningen tyvärr den att det är riktiga människor som radikaliserats nog att de antingen inte bryr sig om eller rent av stöttar användningen av denna sorts metoder.

  3. Gurkanna on

    Är inte förvånad, SD-are är i regel väldigt dåligt pålästa och har dålig koll på vad en demokrati faktiskt är. Vad jag hoppas på är att övriga högerväljare öppnar ögonen för hur övriga högerpartier är villiga att bajsa på Sveriges demokrati.

  4. PerfectlyFramedWaifu on

    Det är väl fördelen med att ha faktaresistenta väljare.

  5. IssuePuzzleheaded979 on

    Invandringen måste begränsas och många måste skickas tillbaka. Sålänge SD är de som driver detta får de min röst, alldeles oavsett allt annat.

    Tråkigt men sant.

  6. deepmeep222 on

    Tyvärr är det ju så att det fortfarande bara är SD som trovärdiga i frågor om migration och lag & rätt.

    Övriga partier skulle kompromissa så fort de känner att makten är inom räckhåll

  7. Tyvärr väntat då deras väljare ( Precis som trumps väljare ) är otroligt enögda och har världens största offerkofta. Sd/trump gör aldrig något dumt, utan det är bara propaganda enligt deras fans som vanligt. Åkesson och trump hade kunnat våldta ett barn på en scen framför miljontals kameror men deras väljare har ändå fortsatt rösta på dom eftersom det bara är fejk och “vänsterpropaganda”. Det är inte för intet dom kallas för sekt…

  8. GroovyMoosy on

    Nyfiken, har någon här en länk eller referens till vad dom säger i troll fabriken?

    Svårt att skaffa en uppfattning utan.

Leave A Reply