Malmö vuole scuole d’emergenza per studenti violenti

https://omni.se/malmo-vill-ha-akutskolor-for-valdsamma-elever/a/lwElX7

di BaineGaines

7 Comments

  1. En rimlig åtgärd. Det är mycket svårt att ha en bra klassrumsmiljön om man tvingas ha riktiga idioter som klasskamrater.

  2. Varför var inte det här en grej över hela landet redan igår? Känns som en självklarhet att det ska finnas särskilda skolor för stökiga problembarn.

  3. eyebaLLhimself on

    Varför tror man att man kan bunta ihop alla problembarn på samma ställe och tro att det ska bli folk av dom? Dom behöver kapas bort från andra problembarn. Jag hade vänner i högstadiet som blev placerade i sånna här hem. Och det blev fan bara värre.

  4. Top_Text3844 on

    Kalla det för vad det ska vara, fritids för framtida gängkriminella där man kan lära sig av varandra och knyta ovärderliga framtida möjligheter inom den undre världen.

    Segregera såna här idioter, sätt dom inte ihop. Sätt fotboja på dom och kör undervisning på distans, frånvaro = fler dagar i bojan. Gott uppförande ger större område att röra sig på. Inget annat än direkta konsekvenser fungerar på dampiga bråkstakar.

  5. HotRepublic3540 on

    Det behövs fler åtgärder där man separerar olika typer av elever från ordinarie klassrum, både när det gäller stökiga elever, elever som inte klarar av stora grupper och elever med inlärningssvårigheter. Anledningen till varför detta inte sker lika frekvent längre är att det är billigare att dumpa alla elever med olika typer av problem på en ensam lärare som redan har 20-25 ungar i klassrummet.

  6. Akutskola är väl ok så länge det inte blir en samlingsplats för kriminella att knyta band. Men jag undrar vem som ska ta ansvar för det hela och vilka individer/lärare som klarar av att uppfostra barn som samhället inte kan hantera.

Leave A Reply