4 Comments

  1. Knashatt on

    > ”Det har gått 48 timmar och folk som hävdar att de gör det å de anställdas vägnar har spritt till pressen en orättvis och okunnig beskrivning av den har processen utan att ens ha anständigheten att ta upp det på ett konstruktivt sätt internt först. *Genom att göra det skadas företagets anseende och alla 7 000 anställda drabbas*”, säger vd:n med eftertryck på en inspelning av mötet som Arbetsvärlden tagit del av.

    Vi tar det igen:

    > *Genom att göra det skadas företagets anseende och alla 7 000 anställda drabbas*”, säger vd:n med eftertryck på en inspelning av mötet som Arbetsvärlden tagit del av.

    Skulle säga att hela ditt sätt att agera kära VD är att drabba Klarnas anseende.
    Det är DU och ingen annan som förstör Klarnas anseende pga ditt jävla äckliga sätt att vara mot anställda och den fackliga klubben.

    Det är så uppenbart att VD:n är helt verklighetsfrånvarande vad bra personalpolitik är.

    Han kommer aldrig vara en VD som tar ansvar för företagets bästa, han skulle aldrig ha förmågan att kunna se sina egna fel och misstag han gör gång på gång med sina urbota uttalande och hackande mot facket och sina anställda.

  2. Intelligent_Will_941 on

    Är det inte klarna som vill flytta sitt huvudkontor till UK att slippa betala svensk skatt?

  3. pitepaltarn on

    > Arbetsvärlden har, direkt eller via ombud, varit i kontakt med samtliga åtta ledamöter som satt i Unionen-klubbens styrelse vid tiden för strejkvarslet. Alla uppger att de inte vill prata om hur de slutat.

    Så de blev utköpta och ett tystnadsavtal kring det hela ingick i överenskommelsen. Säg inte att det inte lönar sig att vara fackligt aktiv!

Leave A Reply