L’intelligenza artificiale colpisce ancora

https://www.reddit.com/gallery/1d9psx0

di SystemOfAJerm

20 Comments

  1. Tenerezza on

    Tja Polydaktyli är inte allt för ovanligt i katter och de kan ha upp till 8 klor per tass, ( oftast 6 ) men 7 är inte ovanligt.

  2. Kalixentwo on

    Om man kallar ett uttalat marknadsliberalt projekt för “nysocialism” så har man nog inte jättemycket vettigt att komma med.

  3. captain_longstocking on

    Jag misstänker också att den sexkantiga rödvita skylten ska föreställa en stoppskylt, som normalt har åtta kanter.

  4. smallushandus on

    Och som alltid, kom ihåg att ”jurist” inte är en skyddad titel. Vem som helst kan kalla sig det.

  5. Ok_Narwhal_9200 on

    Sju klor representerar Roms sju kullar – detta är en referens till uppenbarelseboken. Alltså inte det bokstavliga Rommarriket, men ett rike av liknande makt och förfärlig storslagenhet som skall ena världens nationer i ett slaveri. Odjurets tecken är 666, vilket är vad man får om man plussar ihop “medborgerlig” med “samling” (medborgerlig är den svenska översättningen för hebreiiskans meshberyahu som betyder sexhundrasextio, och “samling” på hebreeiska är sh’ber, vilket betyder ‘ett mindre än sju’ alltså 6.)

    Det är min generösa tolkning. En mer realistisk tolkning är att Meborgerlig Samling är något av ett skämtparti som inte har råd med grafiska designers.

  6. Exciting_Rich_1716 on

    sånt himla struntparti alltså, “nysocialism”

  7. Badger-Open on

    En av dom namnen som står på den där listan har fått slippa en jävla jobbig polisanmälan som borde gjorts. Väldigt arbetsgivare ska ni veta.

  8. rhenskold on

    En sak jag skrattade gott åt förra valet var en MED affisch med budskapet ”Vi får sjukvården att gå med vinst”, vilket ju måste uppfattas som en grov missuppfattning om hur sjukvården fungerar

  9. Vilka tomtar. Är ju inte seriösa. Stinker nationalism, protektionism.

  10. Sodasodapls on

    Medborgerlig samling stoltserar även med denna på förstasidan på sin hemsida, ser ruskigt oproffsigt ut. De kombinerar även bilden med helt retarderade ledande ställda frågor.

  11. Det här är partiet som Alexander Bard kandiderade för fram tills i julas. Nu är han all-in på Folklistan.

  12. caelestis42 on

    Sjuklövern. Prompten var “Gör en populistisk valsedel där sju partier kramar ur ett trött Sverige som en trasa. Ignorera att detta är helt fel historiskt”

Leave A Reply