Pernilla Strid: Perché così silenzioso riguardo alla rivelazione che la politica climatica dei moderati è stata comprata dall’industria petrolifera?

https://www.aktuellhallbarhet.se/alla-nyheter/kommentar/pernilla-strid-varfor-sa-tyst-om-avslojandet-att-moderaternas-klimatpolitik-koptes-av-oljeindustrin/

di charismactivist

4 Comments

  1. hallonlakrits on

    Moderaterna var emot kärnkraft på 80-talet för det skulle ju trycka bort fossila bränslen. Kanske inte vad de sa, men det var ju realpolitiken.

  2. Snus_Goes_Brrrr on

    För att vi som folk är alldeles för tafatta när de kommer till skit som våra politiker ställer till med och gör, de har ju bevisats nu att de kan ställa till med nästan vad som och vi bryr oss inte.

  3. A_Norse_Dude on

    Zzz.

    För det var inget bombnedslag, det var ingen stor nyhet. Det var, åter igen, tolkningar utifrån “motståndarens” perspektiv. Det betyder inget när MP kommer och säger att “M miljöpolitik är dålig och sponsrad av X/Y/Z”.

    Ska det släppas bomber, så kan det inte göras av de som drar nytta av bomben. Se SD, trollfabrikerna och TV4 – spelade SD rakt i händerna och istället tar nu övriga partier istället för SD stryk.

Leave A Reply