Emily è stata arrestata per sabotaggio con luci blu a Lund: “Cerca di insospettirmi”

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/emily-greps-for-blaljussabotage-i-lund-forsoker-misstankliggora-mig

di Cohacq

25 Comments

  1. passionfruktspizza on

    Vem fan bryr sig? Du stod i vägen för polisen som vill åka där du står. Fuck around and find out

  2. AttTankaRattArStorre on

    Trash och avskräde hela bunten (de i klippet som inte var poliser dvs), maken till osympatiska människor var det länge sedan jag såg fångade på film.

  3. Att medvetet sabotera deras framkomlighet borde vara grova böter för. Som flera andra sagt, fuck around and find out

  4. Perfect_Papaya_3010 on

    “Polisen har henne även att göra urinprov”

    Är detta korrekt svenska?

  5. Holkmeistern on

    Polisen har nu alltså ljugit både om att flaskor har kastats mot ambulans och att den här tjejen satt sig framför en polisbil i samband med de här demonstrationerna.

    Mitt förtroende för polisen bara fortsätter att sjunka. Det är så jävla onödigt att ljuga och hitta på, utöver att det är djupt omoraliskt och oprofessionellt.

  6. Stunning_Pop1520 on

    Hoppas på ett kännbart straff. Det tas alldeles för lätt på denna typen av sabotage

  7. piercedmfootonaspike on

    >Emily är kritisk till polisens agerande

    Sa varje misstänkt någonsin. Inte en särskilt sympatisk kvinna.

    Med det sagt så tycker jag att polisen skjuter sig i foten som arresterar någon över det där. De såg ett lätt byte. Det är inte värt skattepengarna att arrestera och åtala någon som helt uppenbart inte utgör ett hot mot polisen där.

  8. ServantOfNZoth on

    Folk behöver verkligen lära sig att man jävlas aldrig med ordningsmakten.

  9. TheDungen on

    Polisen i lund håller på och förlora all trovärdighet. Varje gång jag har kontaktat dem om något har de inte haft tid men de har tid att hålla på med det här BSet. Tid att skydda sin egen fåfänga.

  10. Fy fan vad äckligt Sweddit är ibland, det finns en video som visar att polisen ljuger men istället för att se det som ett problem så hejar man på för att man inte tycker om personen som blivit gripen. Jävla trettonåringar eller folk lika smarta sitter och skriver/uppröstar “Fuck about and find out” utan någon skam i kroppen.

  11. myrmonden on

    Hon börjar direkt i klippet att säga from the rivers to the sea….. trevlig person

  12. -cantstopwontstop on

    Verkar vara en del blandade åsikter om blåljussabotage men vi kan väl enas om att poliser som ljuger (att hon satt sig framför bilen) inte är okej?

  13. ClassNext on

    det finns inget dessa människor älskar mer än uppmärksamheten dom får på sociala medier när dom grips.

  14. Cultural-Tie8341 on

    Att blockera gatan på det där sättet borde ju anses som ofredande imo. Hänsynslöst beteende som kränker den utsattes frid.

  15. Många som verkar tro att brottet blåljussabotage endast gäller ifall någon saboterar för polisen när dem har blåljus igång, när det i självaste verket bara är namnet på brottet, att begå blåljussabotage är att sabotera eller förhindra polisen eller annan blåljuspersonal från att utföra sitt arbete

  16. goomerben on

    är ju väldigt uppenbart att hon inte satt ner så det stämmer ju väldigt klart inte men måste då även säga att vi vet ju faktiskt inte ifall polisen signalerade inifrån bilen (med tanke på att hon går framför bilen och stirrar mot framrutan hela tiden så ser hon ju in i bilen) att hon skulle flytta på sig och att de sedan satte på blåljus just för att hon inte flyttade på sig. tänker att möjligheten för detta finns vilket isåfall definitivt skulle styrka polisens rätt i gripandet. sen för övrigt vet jag ju inte om jag tycker att någon som yttrar ”from the river to the sea” lär var så trevlig människa rent allmänt men det är jag

  17. Litenpes on

    Fy fan vad jag har noll respekt för dessa aktivister. Stå för vad du gjort i stället för att grina som en bitch

    Minns ni när hippiesarna demonstrerade mot Vietnam? De spred kärlek och sjöng sånger, inte upplopp och kastade sten/flaskor mot ambulanser

  18. Whatismyrrh on

    Så här ska det väl inte gå till i en rättsstat? Ni som hejar på, förstår ni inte att detta beteende skadar polisen? Polisen ska man kunna lita på, de ska inte bara hitta på att folk begår brott.

  19. Danielkarlsson1 on

    Varför kliver man ut framför en polisbil och inte förväntar sig konsekvenser?

Leave A Reply