Personalmente colleziono articoli pirotecnici e pubblicitari più vecchi.

https://i.redd.it/9hwh1cbrza6d1.jpeg

di FreddyPerssonGBG

12 Comments

  1. passionfruktspizza on

    Filmer/bilder i kategorin rajtan tajtan så att säga

  2. bulfinator on

    DVD filmer. Kul att åka till olika second hand butiker/loppisar på helgen och se vad man hittar för roligt.

  3. ICA_Basic_Vodka on

    Pengar. Men jag pallar inte att ha en massa gamla mynt och sedlar som tar plats och skall vårdas, så jag har dem elektroniskt i stället och klappar på dom den vägen.

  4. Scared3vil on

    Grejer från Fromsoft spel. Förutom spelen de gör typ collector’s editions, statyer, officiell merch. Har absolut inte allt som finns men plockar upp ngt då och då och deras spel spelas om regelbundet. Senast blev det en mugg med Solaire of Astora på. Det är främst Dark Souls serien jag fokuserar på men har lite grejer från Bloodborne och Elden Ring med.

  5. No-Decision5375 on

    Samlar coola stenar och små figurer! Och så har jag 3 st bruna skinnpajar så det känns som det börjar bli en samling.

  6. Better_Emergency1723 on

    Discar, nog för att de används men det har eskalerat.

  7. MinApp55 on

    Du som verkar vara expert på smällare, kan du minnas smällare med en liten “tändhatt” som man var tvungen att dra mot en grov yta för att tända stubinen på? Jag minns när min polare kom hem från Bosnien med sådana smällare. Han kunde dra dem mot husväggen för att tända dem, och man hade ingen aning hur lång stubinen var. Väldigt farliga. Har sådana någonsin existerat i Sverige? De var säkert förbjudna redan då på 90-talet när jag såg dem.

  8. Puzzled-Garbage-4813 on

    Kanske låter konstigt, men använda kondomer. Där jag noterar datum och tjej. Knyter såklart ihop dom, just nu har jag bara en med Lena Hendén.

Leave A Reply