La Svezia è la peggiore in Europa per la disciplina in classe

https://www.tv4.se/artikel/3nIa7QpYPckGVP5srVPU1B/sverige-saemst-i-europa-pa-klassrumsdisciplin

di MingWree

5 Comments

  1. När jag gick i skolan när jag var 13-15 så var det 3 st hockeykillar som störde lektionerna nästan varje gång. Om dom var sjuka så var det väldigt lätt att studera. Förstår inte varför man inte avskiljde dom från lektionerna. Ofta fick jag gå till biblioteket istället för att studera i klassrummet. Hon som var ansvarig för biblioteket tolererade iaf inte att någon störde där, dom blev utkastade direkt.

  2. NoNotInTheFace on

    Kan det bero på att klassrummet har 30+ elever, varav många skulle behöva stödundervisning?

  3. 12DecX2002 on

    När jag flyttade till Sverige i 2007 när jag var 17 fick jag vara med i 9an på lokala skolan några månader innan jag flyttade skola. Är själv från Nederländerna och jag kommer ihåg hur förvånad jag var hur mycket stök det var i svenska klassen jämfört med hur det var i Nederländerna på den tiden.

  4. That_would_be_meat on

    När man låter alla specialpedagoger göra pappersprodukter istället för att bedriva specialundervisning så blir det såhär.

  5. Dense-Rain5928 on

    Skolor kan bara bygga på vad händer hemma. Jag tror att ett missförstånd av metoden “Ditt kompetenta barn” för att uppfostra ett barn är en del av problemet. Många människor kan inte hitta mellanvägen mellan “misshandla inte ditt barn” och “ditt barn kan inte göra något fel.” Jag är själv inte svensk och jag minns att jag blev chockad när jag flyttade hit över barnens /tonåringens beteende.

Leave A Reply