https://www.regeringen.se/pressmedalenden/2024/02/kriminalisering-av-fornekande-av-forintelsen-och-av-vissa-andra-alvarliga-brott Cosa ne pensa Sweddit? Personalmente, penso che sia terribile. Essere in grado di andare in prigione per essere in disaccordo con la versione ufficiale della storia in certi modi è disgustoso. Quindi puoi pensare quello che vuoi sui negazionisti dell’Olocausto, ma secondo me il fatto che sia illegale va contro la costituzione svedese sulla libertà di espressione.

https://old.reddit.com/r/sweden/comments/1drz937/på_måndag_blir_det_olagligt_att_förneka/

di dinosaurninja

10 Comments

  1. Expensive_Tap7427 on

    Ta ett besök på Auschwitz, du verkar behöva det!

  2. CakePhool on

    Jag har inget problem mede den biten alls, Förintelsen hände. Jag är gammal nog att ha mött folk som satt i koncentrationsläger och folk som förlorade hela sin familj.

  3. Equivalent-Cut-9253 on

    Jag tycker att man har rätt att vara en idiot. Tror man inte på något ska man inte behöva låtsas att man gör det, även om man är lite efter.

    Däremot tycker jag inte att en nyhetssida till exempel ska få påstå att förintelsen inte hänt och presentera det som fakta tex, så det är kanske inte en jättelätt linje att dra.

  4. Plektrum72 on

    En begränsad yttrandefrihet är inte yttrandefrihet alls, det är censur.

  5. Intro-Nimbus on

    1. Förintelsen är sann, därom råder inget tvivel.

    2. Jag är emot lagstiftning av åsikter och moral – det finns tillräckligt med skräckexempel för att se hur snett det kan gå.

    3. Varför stanna vid förintelsen? Är det mer OK att förneka andra folkmord i kategorin 6+ miljonerklassen?

  6. Any-Zookeepergame457 on

    Haha asså vad fan är detta?
    Jävla mongopolitiker.

    Yttrandefrihet vad är de?

  7. Oskenkorva on

    Förutom att det inkräktar på yttrandefriheten, så är det helt enkelt en fruktansvärt förståndshandikappad grej lägga tid & resurser på… xD

    Nästan så att man får lust att börja förneka förintelsen bara för att markera hur låg nivå det hela ligger på..

    Vid närmare eftertanke, så är det väldigt sus att det ska vara olagligt att förneka ifall det faktiskt hände.. Varför skulle man annars sätta en sådan lag i kraft?? Hmmm..

    Den enda förklaringen måste vara att Judarna sitter i satelliter & skjuter laser på oliktänkande! De spionerar genom att shapeshifta till fiskmåsar.. På så sätt kan de ju infiltrera & iscensätta vad som helst!

    Så måste det vara

  8. False_Organization56 on

    TS mamma sa att det var min tur att lägga upp detta

Leave A Reply