Cosa c’è che non va nelle persone?



https://v.redd.it/nztuv4l26aad1

di Indieriots

9 Comments

  1. Fyfan vilken hemsk människa som ligger bakom de här. Dessutom en havsörn. De är redan väldigt sårbara pga. Deras sköra äggskal som orsakas av miljögifter 🙁

  2. NoReference9047 on

    Fy jävla fan så ont det här gör att se. Vidrigt beteende, kan inte ens föreställa mig idioter som gör sånt här. Vad är vinsten för dem?

  3. BeardedUnicornBeard on

    Jägare, de säger att de natur vårdare men vill egentligen bara skjuta djur. Träffat på samt har x antal vänner som går med jaktlag och det är sån jävlans kukmätar kultur. Hoppas någon dag att folk slutar döda djur för det är kul att panga med bössan. Säljakten är ett bra exempel på att de vill bara skjuta djur, ingen vill ta hand om och äta de så de ser till att när en säl dör så ska den sjunka till botten då slipper man problemet. Sen klagar de att vargen är så hemsk och vidrig.

  4. hajmat123 on

    Frågan är ju om de är skravjägare som skjuter på lite allt de ser. Dessutom jagar ju havsörnar skarvungar.

  5. Saddam_UE on

    Vidrigt. Man borde kontrollera jägare mer än vad som görs idag.

    Vapeninnehav borde bli svårare också.

  6. Captain_Silleye on

    Hade jag haft en bössa så hade jag skjutit örnen som dödade mina två utekatter. Men tur väl ( för örnen ) har man ingen bössa. Lätt att tro att folk bara är skjutglada, ibland finns det anledningar ( kanske inte lagligt, men ändå en anledning ) till saker och ting och varför det skett en händelse. Men ja, i detta fall så verkar det ju vara skjutglada jägare då det är upprepande.

  7. Baud_Olofsson on

    > Vad är det för fel på folk?

    De postar fyra minuter långa videor med titlar som inte ger ett hum om vad de handlar om?

Leave A Reply