Jomshof: “Non potrò mai accettare che gli islamici possano porre dei limiti”

https://omni.se/jomshof-kan-aldrig-acceptera-att-islamister-far-satta-granser/a/LMlXeq

di pitepaltarn

4 Comments

  1. pitepaltarn on

    > Sverigedemokraterna riktar mycket hård kritik mot förslagen i den utredning om allmänna sammankomster som presenterades i dag. I den föreslås bland annat att polisen ska kunna neka tillstånd till koranbränningar med hänvisning till rikets säkerhet.
    >
    > – Vi står upp för svensk yttrandefrihet i alla lägen och kommer aldrig acceptera att islamister tillåts sätta gränser för vad vi har rätt att säga och göra här i Sverige, säger Richard Jomshof (SD), ordförande i riksdagens justitieutskott, i ett uttalande till GP.
    >
    > Justitieminister Gunnar Strömmer (M) säger till tidningen att regeringen är beredd att diskutera frågan med alla partier i riksdagen. Utan Sverigedemokraternas stöd skulle regeringen behöva samarbeta med oppositionen för att förslagen ska kunna bli verklighet.

  2. ChaoticEvilRaccoon on

    jag håller med honom i sak att yttrandefriheten inte ska begränsas men väldigt onödigt att peka ut en specifik grupp, får mig att misstänka att om AFA skulle bli nekade demonstrationstillstånd så är det plötsligt bra för demokratin

  3. Reinmaster101 on

    Jag tycker det är en berättigad kritik. Enda anledningen till att neka koranbränningarna är för att muslimer blir så våldsamma annars. Genomför man detta så visar man bara för alla andra att man kan få igenom saker genom att vara tillräckligt våldsam. Då viker sig staten. Våld lönar sig, med andra ord.

  4. arthurno1 on

    Är Jömshof på väg att ta över partiledarskap för SD? Tycker att han syns numer mycket mer än Åkesson, och att han yttrar sig mer än Åkesson angående “viktiga” frågor.

Leave A Reply