Game Over

https://i.redd.it/rjparfnrp6bd1.jpeg

di Groovskopa

7 Comments

  1. EnvironmentSad393 on

    Man vienam ar ne, kad Kazys nesugebejo reaguoti į Puerto Rico komandos keitimus ir strategija?

    Nors ir nekrito LT, vistiek Puerto Rico gynėjai visi lakstė praktiškai laisvi ir metė ką nori iš kur nori. Smirdėjo tam tikru NBA krepšiniu per reguliaru sezona, kai strategija remiasi, kad mes pataikysim daugiau, nei jie.

  2. sliuhius on

    Maskvytis vis dar su savo varganais defaultiniais derinukais bando kazka irodyt..

  3. 1zenergy on

    Lietuvos krepšininkai aukštesni ir realiai geresni krepšininkai, iš po krepšio galėjo rinkti lengvus taškus, bet kažkokie išsigandę mėtė netikslius tritaškius. Jei būtų Jasikevičius treneris, tuomet labiau labiau bijotų trenerio, o ne priešininkų ir agresyviau žaistų. Tikiuosi pakeis trenerį nes atrodo neparuošia psichologiškai

  4. Fierisss on

    Labai viskas aišku, kai turi ”veteranus” tokius kaip kuzminskas/butkevicius kiek 20 tritaškiu pramete laisvi 1-2 pataikė?

  5. StrictlyTechnical on

    Wow, atrodo Puerto Rikui užteko atkirsti Grigonį ir viskas. Dažniausiai po tokių pralaimėjimu nieko nekaltinu, atrodo nekrito ir viskas, nepasisekė, bet šį kart tikrai manau, kad Maskvyčiui reikia prisiimti atsakomybę.

    Pirma pusė dar visai normaliai, bent jau apsigyneme, bet antro kėlinio pabaiga ir trečio pradžia tai košmaras. Aišku mums niekas nekrito o Puerto Rikui belenkaip išmeta kažkaip kamuolys krepšį pats atranda, ypač antroje pusėje. Bet, kad ir neįkrenta reikėjo kažką bent jau daryti, o dabar atrodo visiškai niekas nebenorėjo mesti, tik perduoda kamuolį pirmyn atgal kol lieka pora sekundžių padaryti metimą ir galiausiai nieko nesigauna.

    Ketvirtame kėlinyje reikėjo greitų atakų ir spaudimo gynyboje, tačiau niekas nieko nedaro, leidžiame varžovams laisvai laikyti kamuolį ir deginti sekundes, o patys pasiėme kamuolį bijome eiti į greitas atakas.

    Tritaškių pataikymas 14% bet kažkodėl nekeičiame strategijos, reikėjo agresyviai veržtis, provokuoti pražangas, bet kažkodėl ieškome tritaškių, kurie visiškai nekrito.

    Galvojau po žaidimo su Italija visi bus užsivedę, bet jau ne pirmas kartas kai nugalime stiprų varžovą sužaisdami geras rungtynes ir kituose žaidžiame kaip visiškai žemesnio lygio komanda.

Leave A Reply