Autopsia completata dopo la terza morte di Northvolt – Polizia: sono necessarie ulteriori indagini

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasterbotten/obduktionen-efter-tredje-northvolt-dodsfallet-klar-polisen-utokade-utredningar-kravs

di Cohacq

3 Comments

  1. HumbrolUser on

    Kanskje det er noen kjemikalier som får hjernen til å glemme at kroppen må puste via lungene? Eller kanskje en slags kronisk og plutselig komatilstand hvor de ikke kan puste selv?

    Hm, husker jeg så en video på youtube en gang, om en form for aggressive kvikksølvforgiftning, der ei dame på et laboratorie fikk en dråpe med flytende kvikksølv (i en eller annen spesiell form) rett på hånda på utsiden av hansken. Så dette var visst en skandale, hvor kvinnen døde omsider etter ca et år eller så, fordi kvikksølvet gikk igjennom gummihansken og inn i huden.

    Så, hvis det ikke arbeiderne er utsatt for farlige gasser, så kanskje det er noen skumle kjemikalier som kommer i kontakt med huden kanskje?

    Jeg ser på bildet, at det ikke finnes noen høye skorsteiner, så da er det kanskje ikke farlige gasser som ventileres ut noe sted, eller?

  2. HumbrolUser on

    Hm, jeg kom til å tenke på en helt annen ting. Mener å ha lest at det skal være slik at en kombinasjon med kokain og pepperspray kan føre til død, iflg. undersøkelse med mus visstnok. Så jeg tenkte at kanskje dette med dødsfall i Sverige kunne tenkes å ha å gjøre med litt uvanlige kombinasjoner av to ulike kjemikalier som hver for seg ikke er direkte dødelig.

  3. MediocreX on

    Det är ju sjukt och skrämmande att man inte lyckats hitta varför de har dött.

    Inga kliniska bevis eller konstigheter i blodproven. Northvolt måste börja sälja skiten till försvarsmakten/SÄPO. De har kommit på det ultimata giftet. Helt omöjligt att spåra och dödligt som fan. Bättre än novitjock.

Leave A Reply