Cosa pensa Sweddit della mia collezione di giochi?

https://www.reddit.com/gallery/1eiyspm

di WesternSuccessful762

20 Comments

  1. EngineeringSecret635 on

    Hade definitivt lagt mina pengar på annat men tycker du är jävligt coolt som lagt sån tid och ansträngning på ditt intresse. Sånt nörderi är häftigt 😍🤘

    Hur lång tid har du samlat?

  2. NÖÖÖÖÖÖRRRD!

    Är det Killer 7 som man skymtar bland Gamecube spelen?

  3. WiredLemons on

    Ska jag vara ärlig så gillar jag inte den. Jag köpte samma Link’s Awakening-box, och spelade spelet från rom-chippet, sedan ställde jag boken i bokhyllan och har tittat väldigt mycket i den. Jag använde även stålboxen som ingick. Din verkar vara inplastad, vilket får mig att tro att du köper saker på grund av pryltokighet. Du har säkert köpt spelet digitalt också så att du faktiskt kan spela det.

  4. gravel3400 on

    Vill se din samling av konsoler. Och kanske skärmar/tv-apparater?

  5. ItsSnuffsis on

    Hur ser det ut på steam då?

    Men för jävla vackert. Älskar spellådor. 😍

  6. Smått avundsjuk, har enbart en PS2’a kvar med typ 15 spel, datorn är det som får mest tid nu förtiden men en sån samling som du har skulle vara underbart.

  7. PerfectlyFramedWaifu on

    9.5/10. Du behöver fler PS2-spel, typ femton hyllor till. Såg inte om du hade det, men skaffa Dark Cloud!

  8. candyraver on

    Jag är inte själv en samlare men nördar ner mig i youtube chase the right price / john riggs / gaminggrannar / pixel squad osv. Kul när dom försöker få till en komplett NES samling och går runt på garage sales etc.

    Sen tror jag de flesta samlar för samlandets skull och kanske inte sitter och spelar så mycket. Men men, Kul ändå!

  9. Kul med samlande snyggt uppradat också! Jag hade en mindre nintendo samling förr. Men sålde av 99% av samlingen när jag insåg hur mycket de stressade mig att äga saker. Om de är något jag saknar från min samling, då är de mina boxade pokemonspel från barndomen. Men men.. om jag verkligen vill spela de så får jag la köpa om det.

  10. Deklaration on

    Hade en liknande samling, 2000 spel och 70 konsoller. Bästa jävla känslan när jag sålde eller gav bort skiten.

  11. bbjwhatup on

    Minns att jag som liten spelade Turok 2 på N64 utan att riktigt ha någon förståelse för vad det var för typ av spel. Det var ett misstag kan jag säga för jag minns spelet som förvirrande och rätt så läskigt.

Leave A Reply