Comprerei una moto. Il venditore chiama e dice che sto comprando. "Sì, è tuo, vieni a ritirarlo e basta." Lungo la strada manda questo. Non lo sopporto. Cosa c’è che non va nelle persone??

https://i.redd.it/yovamkt6sugd1.png

di penisentjenisen

13 Comments

  1. delamande on

    Många idioter på blocket tyvärr, vad var det för hoj du skulle köpa ?

  2. Ogbarsson on

    Jag har en trasig moppe du kan få köpa för nån hundring

  3. dudesweetman on

    Verkligen oseriöst, du bör kräva kompensation för den onödiga hyran på släpet och överlämna kravet till kronofogden.

    Troligtvis har du dock nog undvikit en kula, man kan inte lita på folk som är oseriösa så det var nog fler defekter på hojen än vad som stod i anonsen.

  4. Jag förstår säljaren.

    När jag förr orkade sälja grejer på Blocket hände det ofta att köpare sa att de var på väg och så dök de bara aldrig upp..

    Han kunde inte veta att du är vettig.

  5. Impressive_Split_232 on

    Tänk positivt, han verkar ju tappad så motorcykeln var antagligen ändå inte väl omhändertagen

  6. GloomspiteGit on

    Jo det var jävligt udda. Gissar att någon han kände ville köpa den, ser ingen annan förklaring.

  7. TillSalu on

    Det här är så jäkla svårt. Har sålt på facebook market och det är ju så jäkla många som hör av sig och säger att dom vill köpa och sen hör dom aldrig mera av sig även fast man bestämt tid och plats.
    Det har tyvär blivit så och har själv swishat en liten summa för att bli garantera att man inte sätter sig i bilen i onödan.

  8. MrBrunkare on

    Det där var lite väl fittigt av säljaren, men jag förstår också. Du fick en adress men vad vi kan se bekräftade du inte och skrev att du skulle åka direkt. Som säljare på blocket får man väldigt många däcksparkare som slutar svara och inte kommer på utsatt tid. Som köpare måste man hålla igång konversationen och vara väldigt tydlig med att man är seriös. Skriv att du vill ha varan, när du planerar att komma och om säljaren för ett högre bud ska denne höra av sig direkt så du kan komma med motbud.

  9. thepublicsphere on

    Du kunde ju skickat info/bekräftelse efter han skickade adress. Nu ser det ut som du ghostade i 45 min och sen påstår du “var påväg”.

  10. Electronixen on

    Med all rätt så gör du detta till ett tvistemål i domstol. Hur mycket kostade hojen? Är det mindre än ett halvt PBB så är det förenklat tvistemål.
    Säljaren har ju totalfel om när “något är sålt”.

  11. Tiana_frogprincess on

    Jag tycker du ska kräva pengar för bensin och släphyra, ta det vidare om han inte går med på det. Muntliga avtal gäller också börja med att vända dig till Blockets kundtjänst.

Leave A Reply