Il ministro fa pressione sull’Unrwa

https://www.gp.se/nyheter/varlden/regeringen-satter-press-pa-unrwa-efter-misstankar-om-inblandning-i-attack-mot-israel.1cf5fced-7790-47c1-a3a8-d6ac5cbbbca1

di enfaldig

6 Comments

  1. Reinmaster101 on

    Ja tack, är väl det minsta man kan begära när det av allt att döma verkar som att hundratals miljoner av svenska skattepengar går till att finansiera raketer som skjuts mot civila och terrorister som skjuter ihjäl festivalbesökare m.m.

  2. Sluta betala pengar till denna verksamhet överhuvudtaget då det hamnar i fickorna på terrorister i slutändan.

    Kan lägga ner allt bistånd när vi håller på och sida med för den delen. Svårt att se hur det gynnar svenska skattebetalare.

  3. AbbreviationsBig1650 on

    Stor skam att Sverige tillsammans med flertalet andra nationer öser pengar över denna organisation. Behövs omgående en rejäl revision av hela biståndsbudgeten..

  4. ResidentSudden8858 on

    Vi behöver sluta med att ge bidrag överhuvudtaget. Det värsta man kan göra är att ge bidrag till UNRWA. De är de mest korrupta jävlarna som finns. Det inte FN personal som arbetar där utan det är endast palestinier som är glada att få gratis pengar att finansiera sin terrorism med.

  5. hedvigOnline on

    Precis som han gjorde förra gången, när det sen visade sig att alla negativa nyheter bara var israelisk propaganda? Ska vi stoppa biståndet och sedan börja med det en andra gång?

  6. maxdraich on

    Så vi pausade pengarna till UNWRA i höstas. Och sen började vi betala ut igen. Hur hamnade vi där?

Leave A Reply