Molto deluso.

https://i.redd.it/i0buipkoz9hd1.jpeg

di Bolib0mpa

9 Comments

  1. Solklar straff, blev så jävla arg. Hoppas domaren förlorar jobbet, sjukt inkompetent. Lämna in protest, måste fan gå igenom

  2. PrudentFood77 on

    Det är en specialregel som bara finns i OS, så det är inte alla som vet det; men är det exakt tre spelare som alla står i målgården men har olika skor så är det inte straff

  3. HeroeDeFuentealbilla on

    I spillede en fantastisk kamp. Imponerende niveau. Men i spillede med 9 i 59 minutter. Man skal virkelig være biased for ikke at se hvor meget der blev dømt Sveriges vej. Danmark havde en håndfuld lignende kendelser.

    Jeg ville også have brokket mig hvis man taber kampen på den kendelse – men i havde dommertække i 59 minutter i en ekstrem grad.

  4. PsychonautChronicles on

    Inte mer än rätt att vi skickar våra gängkriminella till Danmark som straff.

  5. anonteje on

    Har spelat och dömt handboll själv.

    Det är verkligen trist att se vad som händer i sporten; tilliten för rättvist dömmande försvinner när domarna godtyckligt drömmer / inte, och endast använder VAR när det ej spelar roll (horribelt implementation av VAR dessutom i just handboll). Synnerligen trist.

    Överväger att skita i VM; bara blivit irriterad senaste turneringarna, även i de matcherna vi vunnit. Total inkompetens.

  6. BeardedUnicornBeard on

    Jag som inte kan något om handboll. Hur fuskade de? För mig är det bara en bild på gubbar som spelar vad jag gissar på är handboll.

Leave A Reply