Gli altri partiti potrebbero svegliarsi e non affrontare le discussioni, in modo che il partito del 3% non debba trascinarlo 🙁

https://i.redd.it/51zqufypafhd1.jpeg

di Last_Alps_8047

14 Comments

  1. SyntheticGrownMan on

    nechcete tu ešte zavolať nejakého trolla a napísať to tu ešte 8x, že sa s matovými riťolezmi nikto nechce kamarátiť?

  2. Ideme_napredujeme on

    Aj keby mali záujem o spoluprácu. Pokiaľ protesty nebudú vyzerať ako 2013 – 2014 na Ukrajine, tak sa NIKDY nič nezmení a budeme si musieť počkať do ďalšieho volebného obdobia.

    Slušnosť na týchto grázloch neplatí. Pokiaľ sa na protestoch nebudú ľudia mlátiť s policajtami a agresívne sa dobíjať do štátnych budov, tak sa nič nezmení.

  3. randomonetwo34567890 on

    Demokrati: picung na ostatne opozicne strany, ako vsetko robia zle

    Tiez Demokrati: nevolaju nas na spolocne protesty

    Necakane.

  4. LovelehInnit on

    Milí Demokrati, už prestaňte verejne vyplakávať. Týmto vzťahy medzi opozičnými stranami iba zhoršujete. Útočením na opozičné strany iba potvrdzujete dojem, že ste Svedkovia Igoroví v novom obale. Neustálych útokov na najbližších politických partnerov sme si užili dosť keď ste boli v OĽANO.

  5. 23trilobite on

    KDH su uz roky iba o kradnuti a obmedzovani ludi, rozumeju si velmi dobre so smerohlasom, takze nemaju dovod sa zucastnovat…

    A demokrati? Sialena banda od hentoho cvoka matovica, tak tu veru nikde netreba.

    Ale mohla by sa SaS priznat, ze jej financne a organizacne pricinenie k protestom je minimalne, nech len nekydaju na druhych.

  6. ThunderCogRobot on

    Demokratom po poslednych volbach neverim ani nos medzi ocami. Takze take rozpravky ako chcu spolocne nieco robit a opozicia nie uz predtym boli klamstvo. Nie dakujem.

  7. jachcemmatnickspace on

    Ved si protireci v tom statuse.

    Odsek 1 – Odpisali PS, Ostatni neodpisali.

    Odsek 2 – PS nechce, co asi odpisalo. SaS vraj nechce, ale ako to vedia, ked nedopisali? KDH nejde na protest, ale ako to vedia, ked neodpisali?

    Kamo Demokrati je totalne delusional spolok, komunikaciou hraniciaci s Matovicom. Jebem na nich. Az mi neni dobre pri spomienke, ze som kedysi daval 10 % sancu na to ich volit. Nikdy uz to nebudem zvazovat.

  8. Clerick15 on

    Úplne chápem opozíciu. Tiež by som na svojej akcií nechcel mať ľudí čo síce stoja za rovnakým cieľom ale ich cesta k nim je debiliná

  9. frenkzors on

    Lebo aj ludia s uplne najslabsimi politickymi instinktami na slovensku vidia, ze Demokrati ako organizacia, a ich clenovia (a hlavne vedenie) su, pekne povedane, neseriozna a vyslovene oportunisticka organizacia a ich pridana hodnota je 0.00nic. Prave naopak, podobne ako ich prototyp Matovic, dobre vedia iba bliakat na tych okolo a skodit.

    Pokial sa ich pristup a retorika nezmeni, je uplne neprekvapive, ze s nimi nikto nechce nijak spolupracovat.

  10. Perfecto_Doctore on

    A keby nedovolenkovali tak budu robit co? Pretestovat s ludmi na ulici? Alebo spisovat peticie? Neviem co z toho je viac na smiech (vladnym stranam). Vsetko su to prdy vo vetre, ktore nas oberaju o energiu ale v reale nezmenia nic.

    Opozicia ma jediny nastroj ktorym moze zneprijemnit zivot koalizii a to su obstrukcie v parlamente. Cez prazdniny nemozu realne robit nic (zmysluplne). Po prazdninach budu zneprijemnovat zivot koalizii, ale ta sa s tym uz naucila zit… vsetko pojde v superrychlych konaniach a vybavene.

    Musime cakat do volieb, ktore ale, obavam sa, dopadnu este horsie ako tie posledne. Troskam imponuje ako je stat riadeny… paci sa im ta malost a pomstychtivost vladnych predstavitelov, lebo to je to po com sami vo svojich mizernych zivotoch tuzia.

    Hravate niekto sach? Nepride vam pateticke, ked sa super nevzdava ani ked uz nema ziadnu sancu vyhrat? Len ubohe a zbytocne tahy a strata casu… uznat prehru nie je hanba. Slovensko uz prehralo, ostava a ostane v rukach zlych a malych ludi, ktory su mentalne v byvalom rezime.

  11. DiscountCthulhu01 on

    Je trochu blbe od Seligu ze si aj na tomto nahana hlasy a ocividne uprednostnuje radsej kydanie na PS namiesto spojenia sil. Rovnaka vycitka patri PS a SaS

Leave A Reply