Flussi di critiche: S ha governato il Paese per otto anni

https://omni.se/strommer-om-kritiken-s-styrde-landet-i-atta-ar/a/mPKMnl

di MingWree

4 Comments

  1. MingWree on

    > Justitieminister Gunnar Strömmer (M) besvarar i ett inlägg på Instagram den kritik som flera danska politiker och Ardalan Shekarabi (S) i dag uttryckte i en artikel i Aftonbladet.

    > Han skriver att han i mångt och mycket delar den danska kritiken, och ger även en känga till Shekarabi.

    > ”Vi har nu varit i gång i cirka ett år och tio månader efter åtta års S-styre. De 15-åringar som denna sommar begått grova våldsbrott i Sverige och Danmark var ungefär fem år gamla när Ardalan Shekarabi blev minister.”

    > Socialdemokraterna skulle ”vinna på viss ödmjukhet” vad gäller resultatet av deras eget arbete mot brottsligheten, tillägger Strömmer.

  2. JustinBisu on

    8 år av minoritet, vilket betyder att ni borde kunnat lösa detta.

  3. sodihpro on

    Man kan säga vad man vill om förändringarna men det händer åtminstone något konkret. Vet inte hur det är med er men jag var grymt less på att många viktiga frågor lades i malpåsar och begravdes i onödigt långa utredningar förut. Det känns åtminstone som att saker och ting är mer responsivt nu och någon tittar ut genom fönstret på regeringskansliet.

    Med allt övrigt hatar jag moderaterna på samma nivå som rådjuren som förstör min trädgård.

  4. differenthings on

    I ärlighetens namn är både högern och vänstern skyldiga till nuvarande situation så att skylla på den andre bäddar bara för tillbakakaka.

Leave A Reply