https://preview.redd.it/wkln8fmh1lid1.png?width=621&format=png&auto=webp&s=f8f43b6ecd7add09b6fbf1514b5aaa0eca0be387

Collegamento commento

EDIT: giusto per aggiungere, non ho nulla contro la maggior parte di queste persone. Penso che ci siano molti buoni politici là fuori, ma dovrebbero dissolversi in altri partiti.

Hodím sem tak trocha granát, ale podľa mňa sú Demokrati zbytočná strana, ktorá neponúka nič viac, čo by človek nenašiel v PS, KDH alebo SaS.
byu/DzedzinCHAN inSlovakia



di DzedzinCHAN

9 Comments

  1. Impressive_Context92 on

    Však majú tam ešte to slávne Jablko nie? Či to už stihnlo zhniť? 😀

    Inak súhlasím, podržtašková strana pre Matoviča bola moja prvá myšlienka, keď to zakladali. Nič nové ani nič populárne, čo by ich vytiahlo. Heger mohol prehĺtnuť ego a ísť do Sasky, tam sa mi zdalo, že sa kamarátili.

  2. randomonetwo34567890 on

    Vcera (predvcerom?) bol komentar na Nku v zmysle, ze Nad je Matovicov ziak (a komunikuje podobne) a ten shitstorm v komentaroch bol uplne krasny. Fakt sa tam presunula velka cast fanatickeho OLANO a z komentarov by mal clovek pocit, ze ta strana ma 50%.

    Okrem toho, bol rozhovor s Hegerom, tak ten si nepamata ako to presne bolo so Sputnikom, ci Matovicovi dohovoril ohladne Batovej a podobne. Rozdiel voci Nadovi bol, ze Nad vsetko povedal, ze bol problem Matovica a Sulika.

    Zbytocni podla mna nie su, asi tak 10x radsej by som radsej videl v parlamente ich ako take OLANO a KDH a myslim, ze by bola aj ovela lepsia koalicia s nimi. Ale ta ich komunikacia a Nad, to je iba OLANO light. Vid ten screenshot co dal OP.

    PS: Ak by chcel niekto hodil screenshot z celeho komentara tak by som sa neurazil, kedze smecko platit nechcem.

  3. bohemian29 on

    Ono skorej skodi opozicii PS zo svojimi prilis liberalnymi nazormi s tymto nikdy volby nevyhraju a nikdy nepostavia premiera na tom ich Fico vzdycky na konzervativnom SK nachyta.

  4. ZahryDarko on

    Súhlas, Demokrati len využívajú svoju chvíľu bezmocnosti ľudí a len rozprávajú, čo chce nespokojný občan počuť. To isté, čo robila počas minulej vlády terajšia koalícia. Nič viac. Svoju šancu mali. To čo tu predvádzali/jú ich “boti” pred voľbami je len čerešnička toho, čo sú naozaj zač. Matovičov menší, smerácky klon.

  5. Remarkable_Top_551 on

    aj ako ich volic musim povedat, ze je to tak. je neprijemne, ze ich parlamentna opozicia odstrkuje(btw neboli by ini), ale staci ludom vysvetlit nech ludia vedia ako to je a ist dalej. to iste s mediami, ked im nedavaju tolko priestoru, tak zapracovat na svojich vlastnych kanaloch namiesto vyplakavania.

    ale ci najdem v ostatnych stranach to, co ponukaju demokrati? mozno ano, ale naopak tam nenajdem katolibancov, ktori chcu menit volebny system vo svoj prospech, ludi, ktori chcu liberalizovat zdravotnictvo, pripadne ps, ktore v case, ked mame vojnu za rohom a europa ekonomicky tape zaplni kandidatku kulturnymi, ludskopravnymi a ekologickymi aktivistami. nemozem si pomoct, napriek tomu, co vsetko porobil nad mi stale pridu ako najschodnejsia strana.

  6. LeCockExceptionelle on

    Tak napriklad kompetenciu v PS, Kdh ani SaS nenajdes, takze uplne zbytocna nie je. Ono je skor otazka, co konkretne ponukaju tieto 3 strany? Lebo ked pride na otazky obrany, hospodarstva, financii, zivotneho prostredia, jedini kompetentni co som videl, ktori sa k teme aj vedia rozumne vyjadrit su ludia od Demokratov. Schvalne, kedy sa niekto z PS vyjadroval k obrane, alebo hospodarstvu, alebo financiam? Alebo zo Sas? Alebo z Kdh? PS ani Kdh nema ludi so skusenostami s vladnutim a o SaS uz nemaju prehlad ani svedkovia sulikovi, ze kto v tej strane este ostal. Ak ma byt toto alternativa k ficovi, tak dovidenia.

  7. Ludom_Jebe on

    V jednom je pravda, zbytocne vela politickych stran s tym istym alebo podobnym cielom. Preco nemozu ist kkti spolu do volieb ako koalicia. Zobrat z kazdej strany par tahunov na kandidatku. Urcite by mali viac ako 7% a mali by viac ako ficko a tym padom by zostavovali aj vladu…problem je, ze kazdy chce byt leader, cize prefereju svoje osobne ciele .. jebu na ludi

Leave A Reply