Aggiungerò qui il mio punto di vista della protesta di ieri perché penso che non se ne parli abbastanza



https://v.redd.it/5tq8q1yh8lid1

di junacik99

1 Comment

  1. MihaMihi_024 on

    Svetielko nádeje tam je, ale keď budeme mierumilovne k tomu pristupovať, zatiaľ čo tá druhá strana využíva všetky možné prostriedky(prípustné, neprípustné), tak tento boj nevyhráme.

    Je potreba sa posmeliť a dať to na francúzsky spôsob. Inač sú to len výkriky do tmy, ktoré zlé riešenia odsúvajú, ale i tak sú schválené.

    Dráha opozícia,

    keď toto čítate, tak prosím, skúste si urovnať tie vaše spory, pretože i keď to nemyslíte zle, budete jedným z vinníkov tejto súčasnej maškarády. Povesť o troch Svätoplukových prútoch vám nič nehovorí? Dajte do vášho vystúpenia voči vašim opozičným partnerom trochu pokory a dohodnite sa. Máte jeden názor: “Táto vláda je parný valec a demoluje všetky piliere demokracie!”

    Teraz Vám to poviem neformálne a vulgárne, aby ste pochopili: V jednote je sila, keď sa všetky strany spojíte(i Matovič a Demokrati), tak kurva to dá ľuďom nádej, že svetlo na konci tunela sa približuje. Nepolarizujte ešte tú časť ľudí, ktorej to nie je jedno. Zahoďte ego a čeľte spoločne tomuto zlu. Hľadať chyby, ktoré vláda robí. Upozorňovať jasnejšie na dopady. Nech každá z vašich strán opakuje to isté. Robte meetingy, koordinujte svoje tlačovky.

    Máte našu dôveru, tak sa nebojte, ísť do toho tvrdšie, keď uvidíme, že po vás idú, my stojíme za vami, zastaneme sa vás. Len nám dajte dôvod sa vrátiť domov a doma aj ostať. Bojujte! Teraz alebo nikdy!!!

Leave A Reply