Bande svedesi in tutta la Norvegia: “Salvatevi che ci contagia”

https://omni.se/svenska-gang-i-hela-norge-radda-att-det-smittar-oss/a/lwK099

di MingWree

6 Comments

  1. MingWree on

    > Den svenska krimexporten är inte bara ett problem för Danmark. Även i Norge oroas man, och de svenska gängen har redan etablerat sig i alla tolv polisdistrikt i landet. Det rapporterar SVT Nyheter Värmland.

    > Vi är rädda att den utvecklingen vi sett i Sverige ska smitta oss, säger Kjetil Tunold på den norska kriminalpolisen till kanalen.

    > Brottsligheten i Norge rör framför allt narkotikahandeln och vad det för med sig: pengatvätt, ekonomisk kriminalitet, våld och hot, enligt Tunold.

    > Nu har den norska polisen sökt stöd för att få sampatrullera med svensk polis i särskilt utsatta gränsområden, skriver SVT.

  2. Känns som det bara vara en tidsfråga innan det skulle sprida sig med tanke på hur lätt det är att röra sig mellan länderna. 

    Det tråkiga är ju bara att det här lär väl påverka oss vanliga människor för eller senare då dom begränsar rörligheten. 

  3. Traditional_Fee_1965 on

    Naivt och tro att det inte skulle ske hos våra grannländer. De må ha haft andra omständigheter. Men de har också haft facit på hand med Sverige. De har ju haft all möjlighet till att implementera bättre åtgärder än Sverige. Men nu står de med byxorna nere eftersom deras system tydligen inte var så immuna som man velat ge sken utav. Utomstående blir förhoppningsvis att vi gör gemensam sak våra länder emellan, och inte börja peka pinne och sen implementera halvmesyr.

  4. voivandalen on

    Om man ska prata om att vara naiv så är det väl om Norge och Danmark trott att problemen med gäng enbart var Sveriges problem. 
    Som att man skulle stå över en marknad bara på grund av ett streck på en karta. 

Leave A Reply