Che cosa significa?

https://i.redd.it/4p7mjii1oljd1.jpeg

di moki_martus

7 Comments

  1. m_entp_programmer_92 on

    To znamená, že žiješ v krajine, ktorej najvýznamnejšími historickými osobnosťami sú Mečiar a Fico.

    CHCEM SPOLOČNÝ ŠTÁT S MAĎARMI!

  2. yoyoyowhoisthis on

    Madarska nacionalisticka meme propaganda.

    V skratke, zivot v Madarsku v poslednych 20 rokoch je taky ubohy, ze jedine co im zostava na co mozu byt hrdy, je bohata historia Uhorska, ktorou sucastou bolo aj Slovensko, ale ked z neho Slovensko das prec, tak mas vacsi pocit ze Madarska historia je o to bohatsia a unikatna Madarsku.

  3. Mrochtor on

    Nic nove, Madaronski Supernarodniari si zasa madaruju, stale neprekusli to, ze Uhorsko neexistuje. Kdekolvek sa pozries na socialne media a je tam fotka niekde zo Slovenska, bude tam jeden Madar ktory vyblakuje daku variantu “Muh muh, myslite Felvidek muh muh.”, vacsinou po Madarsky, ved jemu ma predsta kazdy rozumiet.

    To su ti, ktori volia Orbana a jeho kamosov, co su ironicky prave ti, ktorych nasa SNS bere ako vzor.

  4. Tajomstvar on

    To je v poslednej dobe stale popularnejsie meme medzi madarskymi dezolatmi. Ma to rozne podoby ale hlavna myslienka je ta, ze Slovensko je moderny vymysel a kedze bolo poslednych asi 1000 rokov sucastou Uhorska, tak ako take prakticky nema vlastnu historiu.

  5. Bol som minuly tyzden na Balatone a hned prvy kkt na plazi mal vykerovane velke uhorsko cez cely chrbat.

  6. coffeetabs on

    Začínam mať pocit, že treba denacifikovať Maďarsko. Takže dneska vytvorím petíciu aby vláda zorganizovala špeciálnu vojenskú operáciu v Maďarsku s cieľom likvidácie nacizmu. Na rozdiel od Putlera, v tomto prípade ani nebudeme ďaleko od pravdy.

  7. guverner2 on

    Ja mám zasa otazku prečo OP dostava downvoty za to že sa spýtal…

Leave A Reply