Teisingumas Lietuvoje. Kaip gali būti, kad žmogus auginęs kanapes (2.5 kg) gavo tik baudą, o verslininkas pardavinėjęs CBD (30 g.) neatitinkačius apibrėžimo produktus gavo 2 metus?
byu/Darbinis_redditorius inlithuania



di Darbinis_redditorius

11 Comments

  1. Darbinis_redditorius on

    Pabrėšiu, kad nepalaikau jokio legalizavimo. Diskusija dėl teisingumo. Ar pas mus viskas gerai su teisingumu? Kaip bauda už tokį nusikaltimą gali neviršyti galimos naudos?

  2. DirectorMassive9477 on

    Gal prigavo kad augina, bet neprigavo kad prekiauja tai gal del to cia?

  3. weird_kebab on

    Kiek žinau tai pas mus nėra jokio teisingumo “pagal knygą”. Neabejoju jog yra tam ribos, bet teisėjai daug ką gali nuspręsti savo nuožiūra ir nebūtinai pagal įstatymą.

  4. Liodek812 on

    Diedas, tokiu mastu augindamas kanapes, gal kiek daugiau pinigų kyšiui turėtų, nei šiaip verslininkiukas, ar ne?… Gerai, kad nors į spaudą tokios žinios patenka…

  5. YouW0ntGetIt on

    Lietuvoj teisingumas priklauso nuo to, ką pažįsti arba kam susimoki :).

  6. Badkill123 on

    Teisingumas to puseje kuris turi daugiau pinigu advokatam, ekspertam ir jei reikia kysiam.

    Kas pabendrautu su patyrusiu advokatu BK bylose suprastu kad geriau kuo maziau reikalu turet su teisesauga.

  7. Daumixas on

    Man gal įdomesnis palyginimas būtų su šituo: Viada už prekybą suktinėmis, kuriose buvo THC gavo 2.2k baudą, o tas kaunietis už analogišką (kaip suprantu) dalyką gavo 2 metus ir 2 mėnesius (juokingai skaičiai sutampa). O tas atvejis su augintoju, tai išvis kreizi. 😀

    [https://www.lrt.lt/naujienos/verslas/4/2337471/viadai-2-2-tukst-euru-bauda-uz-prekyba-kanapiu-ziedu-suktinemis](https://www.lrt.lt/naujienos/verslas/4/2337471/viadai-2-2-tukst-euru-bauda-uz-prekyba-kanapiu-ziedu-suktinemis)

  8. Renkam toliau Valstiecius ir Darbiecius i seima ir po to stebimes kaip cia taip sudinai viskas yra 😮

Leave A Reply