Buon Giorno dell’Indipendenza dell’Ucraina!

https://i.redd.it/ziso2i5rnlkd1.jpeg

di VakcinaNuoVatniku

1 Comment

  1. VakcinaNuoVatniku on

    Sveikiname Ukrainą su Nepriklausomybės diena!

    Praėjo 10 metų, kai rusija užpuolė Ukrainą.
    912 dienų nuo atviro karo pradžios.

    Ukraina išliko nepriklausoma, stipri ir rodo visam pasauliui, kad galima laimėti prieš visapusiškai didesnį, “stipresnį” priešą, kai visa tauta dirba vieno tikslo link.

    Kaip ir Lietuva, sugebėjusi išlaikyti savo tautiškumą caro rusijoje, sovietų okupacijoje – Ukraina atsilaikė prieš rusiją ir dabar rodo, kad gali pavaišinti ją tuo pačiu, užimdama rusijos žemes.

    Palaikykime Ukrainą! Padarykite pavedimą ar užsiprenumeruokite kas mėnesinę 3 ar 5 eur paramą. Tai padės Ukrainai kovoje, užtikrinant nepriklausomybę ir padedant pilnai atsikratyti rusijos pasaulio. Mūsų tikslas, padėti Ukrainai prisijungti į NATO ir Europos Sąjungą.

    Dėka Ukrainos karių, kurie aukoja gyvybes laisvei užtikrinti, mes ramiai galime mėgautis gražiu oru ir džiaugtis ramiu gyvenimu, kas pasirodo, nėra duotybė. Mažiausia ką galime padaryti, paremti Ukrainą, kavos puodelio kaina. Jei Ukraina kristų – mums ramu nebūtų, tad pasidžiaukime Ukrainos valia ir ryžtu ir padėkime kuo galime.

    O jei kas abejotų Ukrainos galimybėmis, visada priminkite, kad 3 dienų specialioji operacija, tapo 912 dienų tebesitęsiančiu karu, kuriame rusijos nuostoliai siekia 600,000 karių.

Leave A Reply