I politici di Lamotte e V si accusano a vicenda di abusi durante la protesta a Gaza

https://omni.se/lamotte-och-v-politiker-anklagar-varandra-for-misshandel-vid-gazaprotest/a/qPO1KE

di vattenpuss

9 Comments

  1. Ok-Landlord-3751 on

    Man trodde att Rojavatomtarna eller Extinction Rebellion var illa, sen kom propalestinierna och verkar ännu mer drivna att göra sig till Sveriges främsta hatobjekt.

    Denna Kristoffer Lundberg verkar vara en intressant person om man tittar på tidigare uttalanden han gjort om konflikten. Känns helt klart unhinged, vilket ökar sannolikheten för att Lamottes beskrivning stämmer.

  2. theexpanding on

    Finns tydligen mkt offentligt videoövervaknings material att tillgå så det borde bli en relativt enkel match att bedöma i rätten.

    Oavsett vem som misshandlat och rånat vem så lär den dömda inte kunna behålla sitt jobb med trovärdighet. Fantastiskt clickbait, eller vad tycks om det här:

    ”V-politiker dömd till fängelse, misshandlade och rånade sms-journalisten Lamott”

    Eller

    ”Lamotte dömd till fängelse, misshandlade och rånade V-politiker”

    Vet inte om lamotte i så fall lyckas behålla sin följarskara? Skulle bli rätt bra youtube-content. När Lamott står och laddar på en balkong och hoppar ner på v-politikern som går mitt i demonstrationståget.

    Eller om v-politikern och hans vänner hoppar på lamotte och matar slag fast han ligger ner.

    Om v-politikern nu blir fälld för misshandel och kanske t.o.m. får fängelse om brottet visar sig va grovt, får han fortsätta representera V då? Skulle va intressant att se

    Fast å andra sidan är Lamotte säkert inte så mkt värd. Kanske båda skulle va lika mkt värda om han hade misshandlat en annan politiker istället?

  3. MingWree on

    Intressant nog så är det nu Joakim Lamotte som misstänks ha blivit utsatt för brott:

    > Anmälan om misshandel och stöld

    > Poliserna höll kvar mannen i 45-årsåldern på platsen i väntan på förstärkning. Senare fattade polisen misstankar om att den envarsgripne mannen blivit utsatt för brott.

    > Man har upprättat en anmälan om misshandel och stöld med den här mannen i 45-årsåldern som målsägande, säger Jens Andersson.

    > https://www.expressen.se/nyheter/sverige/joakim-lamotte-i-tumult-pa-gaza-demonstration/

  4. Whacarimi on

    Kan vi komma överrens om dubbelt så långt straff för personen som ljuger i detta fall?

    Jag menar med alla kameror på torget och liknande borde rättssystemet kunna komma fram till lite saker.

    Sätt in lite stakes nu.

  5. Traditional_Fee_1965 on

    V i göteborg är knappast problemfritt, känner inte till särskilt mycket om ens något av dessa snubbar. Men med tanke på vilka “lirare” V i göteborg tycks hänga med så vinner ordförande där inte särskilt mycket förtroende hos mig!!

  6. Känns märkligt om lamotte skulle vara skyldig.

    Det lilla jag kunnat läsa så verkar folk suttit på lamotte, han har åkt på stryk och hans prylar stulna, väskan hittades i någon annans ägor, 2 mobiler är fortfarande borta. 

    Jag har ingen aning hur det började, lamotte kanske är gränslös men att attackera 2 st när man är ensam med händerna fulla av utrustning samtidigt som polisen står bredvid? Känns som det saknas rätt många pusselbitar om V’s story ska gå ihop. 

  7. Infamous_Tomato_8705 on

    Lamotte är inget geni men i samtliga konfrontationer man har sett honom i har han ryggat undan och tycks inte aggressiv och över lag lugn. V-anhängare är dock kända narcissister och översittare och inte främmande för att vurma för våld.

Leave A Reply