Ho postato circa un’ora fa, ma ho preso il sopravvento nel caso fossi ignorante e si trattasse di qualcosa di religioso di cui avrei dovuto sapere. Ma non riesco a trovare nulla. Aiuto

https://i.redd.it/lxpevjpo26ld1.jpeg

di Emergency-Glove4534

12 Comments

  1. davidsstjärna och 88? antar att du har nazister i trapphuset.

  2. Contribution_Fancy on

    Låter som hatbrott. Borde ringa polisen men de som bor där har nog redan gjort det

  3. stadmurial on

    Det är inte muslimskt, det är indisk (hindu). Verkar som om de firar en festival som heter Gokulastami, teckningen heter en rangoli, den är rent kulturell inte religiös. De två små fötterna (88) representerar en bebis som Krishna har kommit in i deras hus, ungefär som jultomten, jag skulle anta att familjen är från södra Indien, jag föreslår att du frågar efter festivalens godsaker, jag är säker på att de kommer att ge dig.

  4. Symbolen på bilden liknar en pentagram, som ofta förknippas med ockultism, magi och andra mystiska traditioner. Den här specifika versionen ser ut att vara en variation, med linjer som skär genom pentagrammet och en cirkel i mitten, vilket kan tyda på att den används i någon specifik ritual eller för att representera något särskilt inom en viss tro eller subkultur. Pentagrammet har historiskt sett använts inom både skyddande och demoniska sammanhang beroende på hur det används eller ritas.

    Om det är på din dörr eller i närheten av ditt hem och du inte känner till dess ursprung, kan det vara bra att fråga grannar eller överväga att kontakta myndigheter eller experter inom området för att få mer information.

  5. Azazel_Smotrich on

    Ring Polisen! Ring SÄPO! Ring Aftonhoran! Ring Nooshi Dadgooshi, Tobias Hübinette och Centrum för judisk historia! De kommer ställa allt till rätta! Dödsknarknazister överallt, spring för livet!

    /A concerned leftard

  6. rakosten on

    Inte en aning men av någon outgrundlig anledning dyker låten ”Carry on wayward son” upp i mitt huvud.

  7. snormunch141 on

    Swastika är faktiskt också en hindu symbol. Man målar den utanför sitt hus till exempel med rangoli eller på dörren osv. Vid vissa högtider, eller om man köper en ny bil så målar man också swastika på bilens motorhuven. Det ska bli skoj om någon hindu (kanske även jag XD) faktiskt försökte måla en sån swastika här i Sverige på sin bil.

Leave A Reply