Investigatori governativi: Abolire i diritti di pascolo delle mucche

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/alGLOL/regeringens-utredare-slopa-kornas-betesratt

di ArugulaMuch

12 Comments

  1. Vi kan inte tänka på god djurhållning om den inte är konkurrenskraftig, det skulle ju innebära förluster för storägarna. Bara avskaffa all reglering, marknaden sköter ju det fint på egen hand, eller hur? /s

    Borgare gonna borga. 

  2. KrigochFred on

    Detta är under all kritik, personligen betalar jag gärna mer för mejeriprodukterna och nötkött om djuren får gå på grönbete, det är dessutom väldigt bra för skogar och ängar att ha djuren betandes där.

    Någon som vet vart man kan läsa utredningen?

  3. Jag betalar gärna för kvalitet problemet med svenskt kött är att kvaliteten kan vara väldigt olika i samma förpackning skulle gärna se gradering av svenskt kött.

  4. OkNoise3000 on

    Höj priset på mjölkprodukter istället! Den lilla tid korna får vara utomhus och beta under deras korta miserabla liv får inte tas bort! Man blir förbannad att djurens rättigheter aldrig blir bättre i ett utvecklat land!

  5. Ja men gud vilken bra idé! Vi går bakåt i utvecklingen! Bra djurvälfärd och att vara ett progressivt och välmående föregångsland det struntar vi i nu när högern får styra. Fyfan vilken dystopisk plats Sverige hade varit om högern fått som de velat under hela 1900-talet, tänk er det? Det ska vi ha nu istället 🙃 Regeringen är fan helt jävla puckad 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

  6. animalliberation777 on

    “Världens bästa djurskydd” jo tjena. Låt oss ta bort kravet för utevistelse för enda djuret i industrin som inte lever hela sitt liv instängda i en fabrik. Otroligt

  7. SwreeTak on

    Det här är nog näst efter att ta bort reduktionsplikten det sämsta beslut denna regering tagit. Att mjölkprodukter säljer mindre beror på minskad efterfrågan till stor del. Den kommer knappast öka om djuren som producerar den får det sämre. Riktigt, riktigt dåligt.

    Varför är alltid de svenska landsbygdsministrarna, oavsett politisk färg, så jävla kassa? Extremt sällan jag säger det, men här skulle fan jag göra ett bättre jobb.

  8. Komiskt med tanke på hur varenda person som någonsin försvarat köttindustrin pratar om hur korna betar på marker där vi inte kan odla annat (försvinnande liten del av deras kost egentligen) och hur betandet bidrar till öppna landskap och bred fauna. När det väl kommer till kritan så var allt det där ren och skär propaganda och en klen ursäkt.

Leave A Reply