Comprato questo qualche anno fa tramite il blocco. Sono tornato a casa e ho visto le saldature sul piede (c’è una foto) e mi sono sentito un po’ ingannato

Ora sto pensando di venderlo, ma vorrei vedere se qualcuno può dire con certezza se è un vero Jetson o no, così saprai cosa scrivere nell’annuncio 🥸

Il re-spin è praticamente inesistente. Il cuscino per la testa è duro

Sono dubbioso. Comunque era costoso 🥲😂

https://www.reddit.com/gallery/1f685wh

di trollsuddz

8 Comments

  1. OffBirkus on

    Lämna in på auktionshus så blir det deras problem att bedöma äktheten

  2. Eftersom svetsen är så riktigt osnyggt gjord i relation till resten av stolen så tror jag att stolen är äkta men att den har reparerats på ett väldigt slarvigt sätt. Övriga stolen verkar hålla hög kvalitet, hade det varit en allmänt kass kopia hade det varit många fler ställen som såg mysko ut.

  3. MerfSauce on

    Jag är extremt okunnig när det kommer till kopior osv på möbler. Med detta sagt så känns det för mig som att det inte borde vara speciellt lönsamt att tillverka en kopia på en såpass komplex möbel. Sen är den nog knappast tillverkad i Sverige så då tillkommer frakt som inte heller lär vara speciellt billig.

    Någon som är insatt får hemskt gärna berätta hur fel jag har då jag är genuint nyfiken

  4. angestkastabort on

    Dux tenderar att vara märkta. Ser ingen märkning på dina bilder, ovanpå det att svetsningen ser förfärlig ut så skulle jag säga fejk.

Leave A Reply