L’ex moderatore del dibattito politico Na telo Michal Kovačič sta fondando il proprio portale di notizie. Si chiamerà 360° e si concentrerà sui contenuti video. “Faremo ciò che dovrebbe sostituire ciò che sta scomparendo dalla televisione. Politica critica, indagine, spiegazione di casi”, ha affermato.

Pensi che abbia senso? Non avrebbero dovuto unirsi alla redazione già costituita e creare lì un nuovo progetto? Avranno qualche impatto?

https://dennikn.sk/4172530/novinar-michal-kovacic-zaklada-novy-spravodajsky-web-s-nazvom-360-pridavaju-sa-adel-ghannam-a-barbora-sisolakova/

di kamaratko

4 Comments

  1. Civil-Engine4258 on

    No však vyskúšať to môžu a potom sa uvidí. Akože je to ich čas, ktorý do toho investujú, teda prečo by to malo niekoho trápiť?

  2. ixixoxoxixixoxoxxixi on

    Pokiaľ získa dostatok používateľov/divákov, tak to určite niektorá mediálna skupina kúpi. To je ale otázne, ľudia nemajú záujem sledovať politku. Okrem toho mi príde Michal Kovačič dosť nevýrazný a nudný.

    Na druhej strane nesporná výhoda videopodcastov, špeciálne diskusných je, že môžu trvať hodiny. A po hodine už málokto vie klamať, takže začne rozprávať to, čo si naozaj myslí. To je imho aj základ úspechu podcastov, čo robí Joe Rogan aleb Lex Friedman, že sú dlhé a nechajú tam ľudí odpovedať na otázky…. a samozrejme, dávajú zvedavé otázky “v dobrej viere”, nie s cieľom urobiť z hosťa hlupáka, takže oslovujú široký okruh ľudí nielen z jedného názorového spektra.

  3. ice-slice on

    Aby neskončil ako Kuciak, prípadne naňho našijú nejakú pičovinu ako v Rusku/Bielorusku a bude mať. Mal odísť, kým je čas.

Leave A Reply