Cosa fare quando la posta non può essere letta? Dichiarato chiaramente “maneggiare con cura”

https://i.redd.it/6x2679ppe0nd1.jpeg

di OxygenRadon

11 Comments

  1. Substantial-Prior966 on

    Du hör av dig till den du beställde bilderna från och säger att de var skadade när de kom fram. Det är de, inte du, som har valt det klena emballaget och att skicka det som vanligt brev. De har räknat på hur mycket det skulle kosta att skicka det i stadigare förpackning, en ordentlig kartong t.ex., och som paket med spårning istället och kommit fram till att det blir mycket dyrare än att bara skicka ut en ny leverans till de som fått sina bilder förstörda av brevbäraren (som du).

  2. mstermind on

    Man knäpper en bild och postar på Reddit. Se till att du har en knuten näve i byxfickan samtidigt.

  3. Knappologen on

    Man skickar inte känsliga grejer i sådana värdelösa kuvert. Det räcker väl att brevbäraren råkar tappa dem för att de ska skadas.

  4. Det finns ingen tjänst som heter “hanteras varsamt” hos Postnord. Försändelsen hanteras som vilket annat brev som helst. Upp til avsändaren att emballera rätt.

  5. D1nkcool on

    Avsändaren ska paketera försändelsen så att den tål postens hantering. Om ett brev inte får böjas så ska man inte använda ett böjbart kuvert. Att skriva att det är ömtåligt gör verkligen ingen skillnad alls (detta står klart och tydligt på postens hemsida) då majoriteten av posthanteringen genomförs av maskiner.

  6. Josefinurlig on

    Känns som avsändarens fel. Brevbäraren varken kan, hinner eller ska bry sig om vad som skickas eller läsa andra instruktioner. Det hamnade i rätt låda. Behöver det bättre emballage är det inte Brevbäraren fel

Leave A Reply