Mancano le prove? Tutta la Slovacchia ha ascoltato e letto la registrazione di Gorila. Chi ha bevuto Cola, chi ha martellato chi, corrotto, nomi, cifre, aziende… Banana Republic.

https://i.redd.it/3ojfa21zp8nd1.jpeg

di Specialist_Pen9641

5 Comments

  1. Civil-Engine4258 on

    Banánová republika by sme boli, keby niekoho odsúdili len na základe toho, čo sa počulo a čítalo. Akože chápem, že niekoho môže sklamať toto rozhodnutie, ale aspoň kritizuj konkrétne rozhodnutie súdu a jeho logiku, nie nejaké dojmy a pojmy.

  2. McKanisterNaBenzin on

    Nemôžeš odsúdiť niekoho na základe nelegálnych odposluchov. Celý spis Gorila je súbor nelegálne získaných dôkazov. Môžeme diskutovať o tom či nelegálne získané dôkazy by mali byť použiteľné pri trestnom konaní, no pri súčasnom nastavení trestného práva to sudca nemôže považovať za dôkaz. Takže Gorilu máš preč a skús hľadať iné dôkazy, ktorých je pravdepodobne minimum, pretože Haščák nie je tupec.

    Edit: Mínuskujte ma koľko chcete, ale hovno o tom viete. Európsky súd pre ľudské práva rozhodol DVAKRÁT, že všetky informácie získané počas akcie Gorila sú nelegálne získané. Ústavný súd SR dospel k rovnakému záveru. Len trtkovia na Slovenskom Reddite vedia viac než Ústavný súd a ESĽP. A prečo nemôže byť nelegálne získaný dôkaz použitý? Prečítajte si o teórii plodov z otravného stromu, ktorá sa využíva vo väčšine právnych systémov na svete.

  3. el_kapro on

    Ako by aj mohli byť dôkazy, keď ich na pokyn generálneho popolníka zničili?

Leave A Reply