Postnord non vuole consegnare la posta

https://www.reddit.com/gallery/1fbbu7d

di CreamPain

13 Comments

  1. CreamPain on

    Jag bor naturligtvis i detta område och det är som vilka lägenhetshus som helst med tillägget att det finns några loftgångar. De allra flesta dörrarna är i trapphuset. Förstår inte själv vad Postnord tycker är fel och de beskriver inte problemen heller utan skyller på BRF. Det finns totalt 14 gårdar i området där allt är byggt lika dant. Jag har inte sett några postboxar eller liknande i de andra områdena, antar att Postnord plötsligt har fått problem med dem med?

    Jag vet inte riktigt vad jag ska tro själv, enligt min egna uppfattning är medlemmarna i föreningen lugna och sansade men samtidigt har jag inte sett deras konversation med Postnord. Vet inte om jag tycker argumentet med portot var så bra t.ex. De doftar även lite effektivisering från Postnord.

    Har någon varit med något liknande eller har erfarenhet om vad som kanske försiggår?

  2. myrmonden on

    Lol vem har skrivit detta, tror inte direkt att PostNord skickar ut HOTbrev till folk

  3. bananaphonk on

    Postnord, den enda brevbärartjänst i världen som inte vill bära brev.

  4. Significant_War_4163 on

    Om du inte vill gå i trappor så sök inte jobb som brevbärare. Äger du ett företag som inte vill dela ut brev så sök inte uppdrag att leverera brev..

    Var bättre när posten var statlig

  5. _StareIntoTheSun_ on

    Postnord måste vara bland tidernas sämsta företag. De vill inte utföra sitt arbete.

  6. ragegard on

    Hahhahaha. Det där brevet ser ut att vara skrivet av någon megapundad individ. Nöjesvärde är topp dollars !

  7. Dom tjafsared villaägare om samma sak. Allt inom 250m räknas som tillräckligt nära.

    Den dagen det kommer så kommer jag kräva att slippa ha brevlåda. Jag har ändå inget annat än reklam i den. Skickar nån nånting dit så tittas det på en gång i månaden max för jag förväntar mig ingen post dit.

  8. hallonlakrits on

    Ni borde rösta in en annan styrelse nästa årsstämma som bara löser det genom att installera postboxar. Nu verkar ni snarare ha folk som låter egna åsikter gå ut över boendes behov. Saker ändras i ett samhälle och det är bara att gilla läget. Två hundra tusen loppor låter ju mycket, men det blir inte så farligt med utökat fastighetslån och vad det kostar er per månad.

    Tills vidare så hoppas jag du har digital brevlåda för allt viktigt så behöver du inte länsa företagscenter så ofta.

    Jag har inte varit med om det själv, jag har alltid bott i föreningar som haft postboxar vid entren sedan fastigheten byggdes. Men konflikten mellan föreningar och postnord är ju mer än 10 år gammal där din situation har hänt förr med rättshaverister till styrelser. De vinner ju dock inte. Ni behöver färskt blod i styrelsen som går vidare.

  9. LuminaryVortex on

    På nästa årsmöte kanske det är dags att lyfta frågan om ni inte kan förvänta er viss professionalism och saklighet i era utskick från styrelsen…

  10. Lägg tiden och pengarna på att sätt upp boxar vid av PostNord angivet ok ställe bara (typ vid vändplan eller liknande). Vad får någon i styrelsen att tro att de ska vinna den här striden?

    PostNord kämpar med allt sämre siffror (tänk själv efter hur många brev du skickat senaste åren) och behöver effektivisera där det går. Logiskt, men obekvämt för oss alla såklart. Men bara att gilla läget. Eller så får vi alla börja ta emot paket från UPS och FedEx och det är verkligen sämre.

Leave A Reply