13 Comments

  1. JohnH187187187 on

    Zaujímal by ma myšlienkový pochod Fica…či je to celé divadlo v jeho hlave a on len povie čo sa mu hodí napriek všetkému čo sa deje. Alebo je sám už tak popletený?
    Rovnako Kali, Pele, Eštok…all in na bullshit a či už je to pravda alebo nie nikto nebude riešiť (a ak aj nie tak si vložte Eštokov výraz keď pretáča očami…)
    Každým dňom ma toto napadne keď čítam správy ![gif](emote|free_emotes_pack|dizzy_face)

  2. moki_martus on

    A nejaké dôkazy by sa nenašli? Fotky, videá, analýzy odborníkov? Youtuberi ktorých sledujem majú lepšie odzdrojované informácie ako tento šašo.

  3. LovelehInnit on

    Pán Fico sa riadi heslom jedného nemeckého politika, že tisíckrát opakovaná lož sa stane pravdou.

    Podľa reportéra Tomáša Forróa je Azovský pluk do veľkej miery očistený od pravicových extrémistov a tí čo tam ešte sú o tom nemôžu hovoriť, lebo by ich hneď vyhodili. Tomáš Forró na Ukrajine viackrát bol a rozprával sa z členmi Azovského pluku.

    Na druhej strane, Wagnerovci sa nehanbia za to, že ich zakladateľ je nácek s prezývkou Wagner od antisemitského skladateľa Richarda Wagnera. Už nehovoriac o tom, že ruská armáda sa na Ukrajine chová podobne ako sa tam chovali nacisti počas WWII.

  4. SatisfactionDecent72 on

    Prvý deň špeciálnej vojenskej operácie sa pýta rus svojho spolubojovníka…
    A s kým ideme vlastne bojovať?
    Druhý na to:
    Ty to nevieš? Veď s nacistami!
    Prvý zase…
    No to mi je jasné, ale akože proti komu ?

  5. sussykeke5 on

    Náckovia gravitujú k armáde v každom štáte. Plno Amerických náckov majú históriu v armáde.

  6. Zacnem tym, ze plne podporujem Ukrajinu voci ruskej invazii a viem s akym zamerom to Fico hovori a co si z toho zoberie jeho volicska zakladna ale naozaj urcite ukrajinske jednotky maju rozne nacisticke symboly na svojich uniformach, lebo su to sfanatizovani idioti a taki sa najdu v hociktorej armade.

  7. MagicPants987 on

    On nepotrebuje hovorit pravdu, iba mu staci hovorit to, co jeho volici chcu pocut.

  8. Ok, povedzme, ze ma pravdu. Povedzme, ze su tam vsetci fasisti/nacisti. To akoze teraz dava ruzzom pravo bombardovat detske onkologicke nemocnice?

  9. Key_Wrangler_8321 on

    Takže buď označil fico rusov za fašistov, alebo Slovensko dodáva ukrajincom-fašistom zbrane. Aj moja mačka má v sebe viac dôstojnosti 🙂

  10. Mano_Tulip on

    Áno, bojujú, preto treba podporiť Ukrajinu, aby boli zahnané späť do Ruzzska.

  11. PeterG-- on

    Fico povedal, že na Slovensku sa dá politika robiť len šokujúcimi vyhláseniami. Nemá čím zaujať verejnosť, tak si vymýšľa príbehy.

Leave A Reply