Calcidica, torta gyros 5 euro

https://i.redd.it/qddb2qbz8znd1.jpeg

di Niemand-H

13 Comments

  1. chortogrower on

    Αν δε σας αρέσει η τιμή γιατί παραγγέλνετε και μετά ανεβάζετε αποδείξεις; Απλά μην του δίνεις τα λεφτά σου

  2. WhenYoung333 on

    Από γεύση τουλάχιστον έλεγε τίποτα ;

  3. O_Patrick_Eimai on

    Εντός Θεσσαλονίκης τα χει ξεπεράσει ήδη τα 5 ευρώ με αλοιφή

  4. db7fdaded537ad1 on

    Πλησιάζει η ώρα για νέο εθνικό φαΐ. Οποίος το βγάλει με τιμή περίπου στα 2.5-3 σε 5 χρόνια θα είναι με γραβάτα στο επόμενο Delphi forum

  5. Fluid-Employee-7118 on

    Κόψτε το σουβλάκι παιδιά, μην τα ξαναλέμε. Θα τους τσούξει και θα τις ρίξουν, έστω και λίγο. Ζήτηση και προσφορά είναι. Απλά όταν είμαστε όλοι βολεμένοι που δεν μαγειρέυουμε σπίτι, και τα σκαμε όλο στα delivery, γιατί να πέσουν οι τιμές.

    Κλαίμε στην Ελλάδα, και καλά κάνουμε, για την ακρίβεια, που είναι άνευ προηγουμένου, αλλά οι καφετέριες και τα delivery κάνουν ακόμα χρυσές δουλειές, 2 είδη που δεν είναι καθόλου απαραίτητα ως βασικά έξοδα, και παρόλα αυτά τα προτιμάνε φουλ άτομα με βασικό μισθό.

    Ή στραβός είναι ο γυαλός, ή στραβά αρμενίζουμε. Ξαναλέω, η πούτσα που τρώμε με την ακρίβεια είναι πρωτόγνωρη, αλλά εφόσον οι κυβερνήσεις που μας τα τρωνε δεν πρόκειται να αλλάξουν, πρέπει να προσαρμοστούμε εμείς οι ίδιοι.

  6. CriticalHistoryGreek on

    Να πω στα αδέλφια μας τους Σέρβους (και όχι μόνο) να μην ξανάρθουν!

  7. MediocreBankClerk on

    Έχω δει και ακριβότερα και σε όχι τόσο τουριστικά μέρη. Το πράγμα με τα σουβλάκια κτλ έχει ξεφύγει και απορώ γιατί ακόμα ο κόσμος παραγγέλνει. Απλά όχι. Κάποτε έπαιρνα (παίρναμε) από έξω φαστ φουντ για φθηνό και χορταστικό φαγητό (αλλά όχι υγειινό) . Πλέον φθηνό δεν είναι, ποιοτικό εκ των πραγμάτων δεν είναι, οι μερίδες έχουν μικρύνει. Άρα για ποιο λόγο;

Leave A Reply