13 Comments

  1. zonydzga on

    otras… z tejto krajiny bude uz totalna spiatocnicka dzamihirja, kde budu pri moci len zli ludia

  2. Moosebreeder123 on

    Nie necakal. Hlas je zbytocna strana, ktoru si hranol do konca volebneho obdobia rozobere na suciastky. Aj toho predsedu narodnej rady sa vzdaju, garantujem. Stavim lave vajco ze v dalsich volbach bud hlas uz nebude existovat, alebo ak hej, tak sa jeho ohlodane kosti nedostanu do parlamentu.

  3. Nevadi chalani a dievcata sak trosku zaplaceme na reddite a co uz sa da robit….

  4. HospitalOk9743 on

    mne sa paci ta naivita poslednych dni ked som stale dokola odvsade pocuval, ze este nie je iste ako a ci vobec bude hlas hlasovat v tejto veci. ludia, to vam preboha nestacilo, ked ste si do poslednej sekundy mysleli ze hlas so smerom nepojde do vlady? ked je hlinikova capicka znazornenim extremnej paranoje, tak capicka z coho je znazornenim extremne naivnej dovercivosti?

  5. Perfecto_Doctore on

    Parlament nie je miesto pre samostatne zmyslajuce subjekty. Koalicny potencial strany klesa s poctom takychto poslancov.

  6. wanderingtaoist on

    Najviac ma asi baví to, že Hlas ustúpil DANKOVI, ani nie Ficovi (Fico sa do toho nejako prudko nezapájal). Šutaj Eštok môže robiť ramená tak na detskom ihrisku (do šesť rokov, starších by som sa na jeho mieste bál).

    Väčší dôkaz zbytočnosti a prázdnosti tejto strany už asi ani neexistuje.

  7. moki_martus on

    Hlasovanie bude verejné alebo tajné? V prípade tajného hlasovania to môže byť celkom zaujímavé. V princípe si nemyslím, že odvolanie Šimečku by bol dobrý krok pre koalíciu, takže skôr očakávam, že to niekde zaškrípe a následne sa začne hľadanie vinníka. Hlas návrh na odvolanie Šimečku nepodal, takže im stačí tváriť sa chrumkavo a nechať SNS a Smer nech si vyžerú prípadu hambu, ak sa odvolať Šimečku nepodarí.

  8. mudrudrzbr on

    Nech ho odvolaju, ta funkcia nema žiadnu politicku hodnotku. Hranol a spol temou odvolavania akurat už mesiac odklaňaju pozornosť od svojich špinavostí. Počítám, že este mesiac to budu riešiť aby sa neriešili podstatne veci napr. to, že dnes zrušili obvinenie dalšiemu členovi zlodejskej smerackej mafie Žigožrutovi.

  9. mateusss46 on

    Ti bastardi aj s tym krpatym Estokom zeby ich guta zobrala.

  10. LovelehInnit on

    Hlasáci si uvedomujú, že do konca volebného obdobia ich Fico vykostí a táto vláda je asi ich posledná možnosť ako si v politike dobre zarobiť.

Leave A Reply