Ragebait di Zoznam, s.r.o. contro gli ucraini. Clickbait pericoloso e odio nei commenti

https://i.redd.it/thy9p9lhsdod1.png

di jachcemmatnickspace

5 Comments

  1. jachcemmatnickspace on

    Nechutný nadpis od Športiek, ktoré vydáva Zoznam, na čele s majiteľom Martinom Mácom.

    Pre info – bol to zápas ČESKÉHO a UKRAJINSKÉHO tímu. Že teda sú na štadióne aj Ukrajinci, je prirodzené. To ale Športky v nadpise zamlčia a naznačujú, že ukrajinskí fanúšikovia nemajú v hľadisku čo robiť. Miesto toho spravia takýto ragebait.

    Najprv som sa z toho 3x dovracal a potom som si povedal, že toto už je fakt moc.

    Podal som niekoľko podnetov na samoregulátorov a štátneho mediálneho watchdoga – nejde tu o pokutu, ktorú nedostanú, keďže väčšina samoregulátorov je kontrolovaných Zoznamov a Pentou, viď valné zhromaždenia – ide o hanbu, ktorú im to spraví, keď bude nález pozitívny, čo potom rozšírim do médií a po Linkedine a predovšetkým do mediálnych agentúr, ktoré držia budgety. Woke firmy ako banky si veľmi radi premyslia, či si kúpia ešte bannery či články na Zozname.

    Ak uspejem a nález bude pozitívny, pošlem to do Stratégiách a Omediach. Spravím všetko preto, čo je v mojich racionálnych silách, aby toto malo dôsledok.

    Ak ste náhodou ešte fanúšikom porfólia Zoznamu, medzi ktoré patria Topky, Športky a ďalšie, tak to prosím prehodnoťte.

    O to väčší výkon z ich strany to je, že to je prebraná správa od agentúry ČTK, oni dorobili len takýto nadpis.

    Krásny deň všetkým, napiču deň do Zoznamu.

  2. Over_Road_7768 on

    ingejdžment bol ale špičkový! a len na tom záleží

  3. Koľké prekvapenie.. mňa skôr prekvapuje, že toto ešte niekomu príde “divné”.. drvivá väčšina médií už dávno neodvádza kvalitnú prácu, ale ide im o peniaze, sledovanosť a prestíž.. Preto neustále vidíme na Facebooku články o Ukrajine, Elektromobiloch a kope ďalších “kontroverzných” vecí, ktoré im získajú omnoho viac lajkov, komentárov a zdieľaní, ako iné témy..

Leave A Reply