Ha messo KO la lotteria S: “Non mi ha ascoltato quando ho detto di no”

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/han-anmalde-s-lotteriet-till-ko-lyssnade-inte-nar-jag-sa-nej

di swedish_tcd

2 Comments

  1. magicmike659 on

    Telefonförsäljare borde inte få vara lagligt min mormor har tackat ja flera gånger till olika saker engång gällde det en försäkring i min morfars namn men eftersom han bodde på ålderdomshem var det omöjligt att han skulle tackat ja till något sånt.

    Alla såna räkningar har jag bestridit direkt jag sett dom eftersom många endast gått via telefonsamtal alltså är inte det giltigt eftersom godkännande med bankid behövs å de har endast jag tillgång till då jag sköter mormors räkningar. Har mailat flera gånger endel har skickat inkassokrav men även bestridit det. Vid bestridande av inkassokrav har iprincip alla säljare lagt ner eftersom hon ej godkänt något avtal skriftligt.

    Men är lätt att mångq äldre godkänner i telefon å sen betalar räkningen då är de fast å blir krångligt att lösa.

  2. AdmiraI_Ackbar__ on

    Självklart är det som Socialdemokraterna/kombilotteriet gjort helt fel och ska definitivt utreds och bestraffas men jag tror att det större problem är med KO som inte agerar jag vet inte om det är en saknad av befogenheter eller om det är ekonomiska problem men något måste göras. Vi får hoppas att man inte nöjer sig med att endast ”lösa” problemet med Socialdemokraterna.

Leave A Reply