Diverse bande criminali fanno parte della compagnia dietro le lotterie S

https://www.svd.se/a/73q3qv/gangkriminella-pa-bolaget-som-salde-socialdemokraternas-lotter

di MingWree

10 Comments

  1. MingWree on

    > Penningtvättare, gängbrottslingar och en av tolvåriga Adrianas mördare. Flera personer vid callcentret som sålde Socialdemokraternas kritiserade lotter till pensionärer kan kopplas till organiserad brottslighet.

    > Bolaget har haft hög personalomsättning och många kriminella har jobbat där genom åren, uppger flera källor till SvD.

  2. Så sossarna har ett direkt samarbete med gängkriminalitet nice det var fan värre en jag trodde

    Så samma personer som säljer dessa lotter och begår bedrägerier mot äldre nice … använder väll samma telefon lista och tillvägagångssätt skulle inte förvåna mig om dom gjort det under arbetstid med.

  3. pitepaltarn on

    Omni’s sammanfattning av SvD-avslöjandet:

    > Åtminstone fyra personer med kopplingar till gängkriminalitet har arbetat på Effective Communication, som bland annat sålt Socialdemokraternas lotter med ohederliga metoder. Det rapporterar SvD.
    >
    > […]
    >
    > Tidningen har hittat **fyra personer** som förekommer i gängkopplade domar. Bland annat har en man som i somras dömdes till **14-års fängelse för medhjälp till mordförsök** och **två grova vapenbrott** under 2023 kvitterat ut inkomster från det Barcelonabaserade företaget.
    >
    > Även en man som är **dömd för mordet på tolvåriga Adriana 2020** arbetade på företaget 2016, enligt polisens utredning.

    (https://omni.se/gangkriminella-arbetade-pa-saljbolaget-som-s-anlitade-for-lotteriforsaljning/a/B0y0gQ)

  4. SpudroSpaerde on

    Är tanken att S skulle ha gjort bakgrundskontroll på alla anställda på det här företaget? Eller ägs Effective Communications av S? Förstår inte vad de är ute efter här.

    Edit: Riktigt psykotiskt beteende med nerduttarna alltså.

  5. dinkelidunkelidoja on

    Och om man kritiserar att sossarna ska få sälja lotter skattefritt är man demokratins dödgrävare

  6. ironparrot on

    Så, även Telia använde alltså Effective Communications. Vem är det nu igen som är majoritetsägare i Telia? Har SvD tagit upp det här med Kristersson?

  7. Jösses, denna nyhet utvecklar sig bara värre och värre. Undrar om det ligger ett lik i slutet på det som kommer att visa sig. Det är absolut bedrövligt hur Socialdemokraterna inte haft någon insikt i sin verksamhet eller brytt sig, har dock en dålig känsla att dom helt och hållet visste vad som skedde men hoppades på att ingen skulle gå ut i nyheterna med det.

    Tyvärr kommer ingenting att hända och ingen kommer ta ansvar och allt är glömt och begravet inför nästa val. Det lönar sig begå brott i Sverige, speciellt om man är ett parti eller en offentlig person.

  8. MediocreX on

    Alltså vilka jävla (S)opor!

    Förbjud dessa lotterier. Såssarna får fan dra in sina miljoner på mer hederliga sätt än att kränga lotter till pensionärer med hjälp utav grovt kriminella. Idioter. Avgå alla.

Leave A Reply