8 Comments

  1. samprotivsetkym on

    Samozrejme. PS a Simecka.
    Miso cele dni sedel na Slavine a cakal, kedy tam pride Blaha, aby poslali niekoho z bratislavskej kaviarne mu povedat, ze je kokot. Ako velmi tato Smeracka banda vola po prezumpcii neviny, ked im idu pozatvarat 1/2 ich mafie a tu ma picus s mastnymi vlasmi jasno – PS a Simecka.
    OMG…

  2. _LifeOutOfBalance_ on

    Napisem to takto, ja Blbosa Dlahu vnimam ako jedneho zakerneho, slizkeho, maximalne nechutneho cloveka.
    Proste ma z neho natahuje..

    Ak je pravda to co sa v clanku pise (hlavnespravy :D),tak by som tym ludom, co si dovolili na jeho osobu vyjadrit tie “hodnotiace usudky” odporucil naozaj prehodnotit to nacasovanie aby to Blbos naozaj stihol navnimat a nebol pocas toho vyrusovany tym,ze musi davat pozor na svoje potomstvo.

  3. Key_Wrangler_8321 on

    Opravte ma niekto prosím. Blaha sa sťažuje, že mu niekto nadával do svíň? Ten Blaha, ktorý hecoval dav, aby nadával prezidentke tejjto krajiny do Kuriev??? To je ten Blaha?

  4. Grouchy98765 on

    To je prekvapenie, keď niekto zasieva vietor a zožne búrku.

  5. moki_martus on

    Ako Blaha vie, ze to poli PS-kari? Co sa mu nejako preukazali? Ked si uz vymysla, tak nech to znie aspon trochu hodnoverne.

  6. MrDatabaser on

    Sokujuce je len to, ze nejaka zena mu splodila dieta (a to dokonca viackrat). Pre dobro ludstva by sa mal dat tento odpad spolocnosti sterilizovat.

Leave A Reply