Il miglior schizopost che ho visto di recente su FB. Quando qualcuno ha 4 in fisica, ma rivela come usano i radar meteorologici per inondarci.

https://i.redd.it/1mqbl4fjyjpd1.jpeg

di NCC_1701E

9 Comments

  1. Ty jo, jak je ten fór?

    “Být Iluminát, tak se na to vyseru – manipuluješ počasí, taháš za nitky, podplácíš vlády, buduješ desetitisíce km podzemních laboratoří, kde obětuješ malé děti a odhalí tě na FB pologramotná pipka s šesti třídami základní školy.”

  2. l3g4tr0n on

    ten musi mat strasne zaujimavy zivot, ked vyprodukuje tuto zlataninu, ktoru som a i po 3tom precitani nepochopil…

    kurva, ved ked s bol maly a hadzal kamene do rybnika tak boli tiez vlnky 🙂

  3. Mrochtor on

    Zijeme v dobe ked je uplne realne, ze nasraty dav desiatich magorov vtrhne na SHMU, bude ziadat veduceho jastera o ospravedlnenie a aby vypli radary lebo vela prsalo.

  4. Chcem sa pana z obrazku spytat preco musel Gates vymysliet a zapojit dve sci-fi technologie (genticky modifikovane komare na kontrolu populacie a mikr-slovensky HAARP na kontrolu pocasia) na to aby ovladol nas hrdy slovensko moravsky narod ked mu to uz davno vyslo (a obzvlast u prcgrcliberalov) pocas korony, ockovanim, a obzlvast v Bratislave, kde sa tieto supernove technologie sustreduju.

  5. Proper-Professor-608 on

    400kW.. vykon 100 klimatizacii alebo silnejsieho auta. Bolo by celkom impressive keby s tym vies vytvarat nad celou republikou oblaky.

Leave A Reply