Quasi un mese fa mi è stato addebitato due volte l’addebito diretto, non ho ancora ricevuto i soldi e la fattura successiva è già scomparsa nella casella di posta elettronica.

https://i.redd.it/9azt97br2spd1.jpeg

di OP_William

8 Comments

  1. passionfruktspizza on

    Dom har alltså skickat ett mejl för att berätta om att de hanterar hanteringen? Vad fan

  2. LegendarySpark on

    Dubbeldragning och inget svar på en månad låter som en rimlig nivå för polisanmälan om stöld, kan man ju tycka.

  3. Aggravating-Roof-666 on

    Vi beklagar att DU upplevt hanteringstiden som lång.

  4. Brunrand on

    “Vi beklagar att hanteringstiden upplevts som lång, detta är dessvärre inget vi kan påverka…”

    Eh?!
    Det är väl absolut något de som företag har möjlighet att påverka. Anställa mer personal eller skicka ärendet till ekonomiavdelningen direkt?
    För någon person måste väl ha förmågan att fatta beslut om återbetalning, lättare att skicka ärendet dit än att skicka mejl om att de beklagar att det tar lång tid?

  5. thepublicsphere on

    Aldrig fattat grejen med “ansvariga” som inte kan svara på enkla frågor utan istället har världens utläggningar om varför dom inte hanterar det dom är anställda för att göra. Och inte ens skriver under med ett riktigt (för)namn utan gömmer sig bakom anonym “titel”.

  6. Giriga råttor!!
    Men om jag får komma med ett förslag, inte för att du egentligen ska behöva göra detta men det kanske kan hjälpa dig i just detta ärende. Om du ringer till comviq och förklarar och beklagar dig ordentligt och frågar vilka lösningar som finns att tillgå för du vill så gärna lösa detta (det är viktigt att du förklarar här hur nöjd du är med comviq i övrigt, rövslickeri går alltid hem hos säljare och kundtjänst) dom kommer förmodligen vilja prata med någon som har ansvar och komma med lösningar. Vi vet ju redan att betala tillbaka pengarna är dom inte sugna på men det dom kan göra (jag har arbetat på tele2 både som säljare och kundtjänst) är att dom kan flytta över den överbetalda summan från föregående faktura till denna faktura (alternativt nästa eftersom denna redan är utfärdad, isåfall be om bekräftelse på mail under samtalet och vänta med att lägga på tills du fått den) om dom vägrar då ber du om att få säga upp avtalet (du kan behöva vara lite ihärdig) så blir du till slut kopplad till deras uppsägningsavdelning. Hos uppsägnings avdelningen så förklarar du varför du vill säga upp, att det är pga av faktura strulet och du känner dig inte uppskattad som kund (kom ihåg att återigen berätta hur bra Comviq är i övrigt och hur nöjd du har varit med dom förutom denna lilla incident) och att du även hittat ett bättre pris hos en annan leverantör. Därefter kommer följande att ske; 1. Dom avslutar ditt avtal helt enkelt (vilket är ovanligt, inget bolag vill förlora kunder) 2. Dom erbjuder dig att lösa faktura frågan 3. Du blir erbjuden ett mycket bättre pris.

  7. Översättning : Du kan se dig om i röven efter dom pengarna, prata inte med oss igen, adjö!

Leave A Reply