Prezzi della pizza a Vilnius

https://i.redd.it/4ecwf448qwpd1.jpeg

di Organizmas

12 Comments

  1. Organizmas on

    Norėčiau paklausti, kodėl tokios didelės picų kainos pasidarė? Žinau kad nesveika, bet kartais norisi paskanauti, tačiau nebegaliu įpirkti. Visos picerijos kaip susitarusios užkėlė kainas iki kaip matote vos ne Amerikos lygio. pats esu kepęs picą, jos savikaina kokie 2 eur max, negi darbas vertas 14 eur?

  2. NeisviresKoldunas on

    Lidl saldyta pica kur sveria gal 2kg pati geriausia uz 4€

  3. Tom-Dom-bom on

    Jei čia žiūri per wolt ar kitą apsą, tai jie užsideda 30-40 proc antkainį.

    Tai jei matai kainą 14 Eurų. Reali kaina 10, papildomai woltas/boltas užsideda 4 eurus.

    Čia to patogumo kaina, kad nebeskambina žmonės užsisakinėt tiesiai iš picerijos, o naudojasi tarpininkų apsais.

  4. Kažkaip čiliakas ir pitsa viename post’e nedera. Bet 42cm kilimas tai dviem persivalgyt. Tai už 7 euriukus užsikimšt, neišeinant iš namų, nėra taip blogai.

  5. StankyGoop on

    Ir dar Chilli pizza picos. 🫢 Paziurejau, Kaune rodo tokias pacias kainas ir nepritariu kitu komentatoriu nuomonei, kad cia ok kaina uz 42cm.

    Yra daug geresniu piceriju su mazesnem kainom, tai Chilli pizza can suck it.

  6. ForeverSuccessful92 on

    Kas gyvenat Klaipėdoje ar Vilniuje, IKI parduotuvėje galima nusipirkti 30cm picą už 3,99, ir jos yra vienos skaniausių picų kokias esu valgęs ever, o aš jų esu valgęs labai daug visoje Europoje nes pica mano mėgstamiausias maistas, so that says a lot 😃

    Edit: pridedu parduotuvių sąrašą kuriuose galite jas nusipirkti: Vilniuje esančiose „IKI Vilnius“, „IKI Pilaitė2”, „IKI Europa“ parduotuvėse bei Klaipėdoje esančioje „IKI Vėtrungė“ parduotuvėje.

Leave A Reply