Per un momento ho pensato che la gente stesse cominciando a svegliarsi. Pensavo che difendesse i diritti dei lavoratori o qualcosa del genere. Pensavo si stesse ribellando alla schiavitù. Ma…

https://www.reddit.com/gallery/1fllfyx

di Master-Sky-5912

14 Comments

  1. KeremOsman on

    Bu ülkenin gelişmesi için dinsizlik yayılmalı. İslam 1071de işimize yaramış olabilir ama günümüzde Arap milliyetçiliğinden öteye gidemiyor.

  2. OrcaMan-RandomVid on

    “Tüm ülkeyi nasıl bir dine karşı nefret ettiririz?”

  3. Jenk1905 on

    Birilerinin hala Twitter hastaglarini ciddiye alması daha komik

  4. Acceptable_Cow_2950 on

    Valla 3 gün tatil olsa hayır demem. Müslümam vatandaşlar istediği gibi cumaya gidebilsin ama pazar gününden alıp cumaya verirsen ekonomisi pamuk ipliğine bağlı olan ülke için hiç de iyi şeyler olmaz.
    Ya da siktir et amk yapsınlar da global ekonomiye bu kadar bağlıyken bu kadar ters bir karar almanın cezasını çekelim hep beraber de bunu 100 yıl önceden gören Atatürk’ün büyüklüğü bir kez daha kanıtlanmış olsun. Bu adamın getirdiği inkılapların hepsine tek tek saldırıp analarının amını görüyorlar. Bu da farklı olmaz.

  5. Ekonomik olarak medeni ülkeler ligine entegre olmaya çalışmayıp, şu an zengin bile olsalar gelecekleri çok da parlak olmayan orta doğu diktatörlüklerine yanaşmaya çalışmak için yapılabilir.

  6. Upper-Abrocoma5627 on

    Bu arkadaşların tatilini gariban işçilere dağıtabilir miyiz

  7. UngratefulGarbage on

    amk saracak şey bulamayıp haftanın gününe sardılar şimdi de, bunların hiçbirisi BİREY olmadığı için kendilerini ait hissettikleri grup olarak bir şeylere sarıp duruyorlar

Leave A Reply