Quindi oggi abbiamo pubblicato un post con la grafica dei nuovi passaporti e qui abbiamo anche una piccola descrizione in cui possiamo vedere che tipo di pensatori abbiamo nella nostra leadership 🤦🏻‍♂️

https://i.redd.it/bidi3x0ff7qd1.jpeg

di MBtr_263

4 Comments

  1. Mrochtor on

    Ach, toto ma vzdycky tak dojme.

    Narodovci sa chcu tvarit super narodne. Tak to je ta jedna jedina, jedna malicka vec, jedna trivialita ktoru by mali zvladat. Mozu kontaktovat ULUV, alebo vyhlasit sutaz tradicnych folklornych umelcov, alebo kontaktovat historikov na SAV, alebo VSVU, alebo ktorukolvek z organizacii ktore sa napriek statu snazia zachovat Slovenske umenie, alebo do riti pobehat po dedinach ci tam neni babka ktora ma krasne krajky po prababke odlozene a este do nich nezabalila 10000 EUR a nevyhodila ich z okna.

    Nie, miesto toho je tu pravidelne komedia jak sa buditelia naroda fotia na nespravnom kopci, alebo pouziju fotky Svajciarska z dakej galerky na kampan, alebo stock art od random poliacky pouziju na doklad ktory nas identifikuje po celom svete… krista uz.

  2. Rich_Weird_5596 on

    Ach do pici…

    Coho sa tu hocikto chyti tak je to proste napicu, odflaknute a vytunelovane. A potom to predavaju ako najlepsie na svete. To je také…slovenské.

  3. Spojka13 on

    Nemam fejsbuky, ale videl som nejaky printscreen kde Taraba tie vzory chvalil. Hodil mu to niekto do ksichtu, že je to stiahnute z fotobanky?

Leave A Reply