Troll russi, per favore, astenetevi, andate a commentare un altro post, ecc

https://i.redd.it/9jliyg6jsjqd1.jpeg

di Storytellerrrr

5 Comments

  1. Infamous_Tomato_8705 on

    Snarare är det spännande hur folk per automatik antager att ryssvänliga konton är rysstroll, betalda ryska aktörer osv.

    Mer sannolikt är det en speciell herre med lite bättre för sig att att syssla med. Det finns också ryssar i Sverige såväl som folk from andra länder som har en annan uppfattning om vad som sker då deras mediabild ser väldigt annorlunda ut.

    Sedan kan jag tycka att det är lite magstarkt av Elin att onyanserat skildra Ukraina som en demokrati. Det finns klara problem även om ett dilemma där man behöver väga demokrati gentemot sammanhållning och behov av snabba beslut. Så här har man gjort även på romartiden.

  2. ICA_Basic_Vodka on

    “Lewis”, “Lars” & “Andreas”? Yea right 🤣 “Dimitri”, “Boris” & “Alexei” snarare.

  3. WhoAmIEven2 on

    Aaaah, alltid samma punkter de drar upp om och om och om igen. Det spelar ingen roll vilka personerna är, de låter alla som att de kommer från subben UkraineRussiaReport. Vill ni ha lite lyteskomik, spana i den subben. Större ryssrunkare finns inte på Reddit.

    Det lite jobbiga i kråksången är att folk med i alla fall delvis politisk makt i USA har svalt Kreml-propagandan med råge. John Mearsheimer, Scott Ritter, RFK Jr och Douglas MacGregor låter alla gång på gång som om de är ihåliga nickedockor med en osynlig rysk herre bakom som styr dem. Alla dessa är inte politiker, men folk, särskilt MAGA-folk, älskar att länka dessa som bevis på hur hemska Ukraina är och hur goda Ryssland är, och dessa folk röstar.

    Nåja, intressant hur de aldrig ändrar på sitt manus. har man läst det en gång har man läst det alla gånger.

  4. WhisperingHammer on

    Det är ”spännande” att det här ofta faktiskt ÄR ryssar/ryssbetalda aktörer.

Leave A Reply